Neler Yeni

PC Yük altına girince cızırdama sesi geliyor

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
just ReQo
PC Bugün elime geldi hiçbir sıkıntısı yoktu az önce Minecraft'a girdim ve kasadan cızırdama sesi gelmeye başladı. Oyunu alta alınca düzeliyor, ancak oyuna tekrar girince ses tekrardan başlıyor. Ekran kartım Asus Dual RX 7800 XT

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Father
Bobin sesi kanka o sorun geçmiyor ve iade etmek istersen kabul etmiyorlar bobin sorunu iade nedeni değilmiş o sorun ileride daha çok artıyor ve kafa beyin kalmıyor mesela farenin Hertz değerini yükseltince yine o ses artar artık bobin sesi işlemciden mi geliyor ekran kartından mı bilemem ama o bölüme yük bineceği zaman deli gibi titremeye başlıyor çok ses çıkıyor çözümü yok whine coil diye geçiyor bende de vardı artık kafa beyin gelmeyince yenisini aldım

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
just ReQo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bobin sesi kanka o sorun geçmiyor ve iade etmek istersen kabul etmiyorlar bobin sorunu iade nedeni değilmiş o sorun ileride daha çok artıyor ve kafa beyin kalmıyor mesela farenin Hertz değerini yükseltince yine o ses artar artık bobin sesi işlemciden mi geliyor ekran kartından mı bilemem ama o bölüme yük bineceği zaman deli gibi titremeye başlıyor çok ses çıkıyor çözümü yok whine coil diye geçiyor bende de vardı artık kafa beyin gelmeyince yenisini aldım
Sistemi daha bugün aldım. Aldığım gibi çıkması çok saçma...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,201
Üyeler
165,484
Son üye
asdasdasdsaA
Top Bottom