Neler Yeni

PC'De intermet hızım aşırı düştü?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
telefonların hepsinde 50+mbps veriyor PC de bu gün bu sabah açtım 0.8mbps veriyor hiçbir online oyuna giremiyorum adam akıllı neden oluyor olabilir?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,597
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
telefonların hepsinde 50+mbps veriyor PC de bu gün bu sabah açtım 0.8mbps veriyor hiçbir online oyuna giremiyorum adam akıllı neden oluyor olabilir?
Windows update, steam, epic, origin, gog vb. gibi arka planda indirme yapan işlem var mı diye görev yöneticisi üzerinden kontrol et. Ağ ayarlarından dns ayarını 8.8.8.8/8.8.4.4 olarak ayarla

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows update, steam, epic, origin, gog vb. gibi arka planda indirme yapan işlem var mı diye görev yöneticisi üzerinden kontrol et. Ağ ayarlarından dns ayarını 8.8.8.8/8.8.4.4 olarak ayarla
bakalım bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirilen veyahut yapılan bir işlem yok, Ağ ayarları derken nereyi kastettiniz hocam?

bakalım bakalım

indirilen veyahut yapılan bir işlem yok, Ağ ayarları derken nereyi kastettiniz hocam?
ayrıca interneti kullanmadığım halde durum böyle
1643538687442.png

upload düzgün 6-10mbps arası veriyor ama download berbat şu anda 15-20 bile vermiyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,597
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
bakalım bakalım

ayrıca interneti kullanmadığım halde durum böyle
Alıntıyı görüntüle

upload düzgün 6-10mbps arası veriyor ama download berbat şu anda 15-20 bile vermiyor
Modeme reset at bakalım olcak mı

Top Bottom