fisse dyret
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
telefondan 200e 100 alıyorken pcde bu limiti geçemiyorum ayarları yaptım driver güncel kablo cat6
Merhabalar, bilgisayarıma format attım, Windows'u komple baştan kurdum. Fakat internet hız sorunu yaşamaya başladım. Format öncesi tam olarak hızı alabiliyordum. Normalde internetim 1gbps hızında fakat şu an 100mbps ile sınırlandırılmış. Mobilde denedim sıkıntı yaşamıyorum yani sorun bilgisayar kaynaklı. Bütün Windows sürücülerini güncelledim. Tekrar tekrar güncelleştirme denetledim. Başka güncelleştirme kalmadı. Aygıt yöneticisinde güncel olmayan hiçbir sürücü görünmüyor. Ethernet driver yükledim aynı, intel sürücü yükleme programı yükledim ve taradım durum aynı. Yardımınız için...
Kullandığınız PCdeki ethernet kontrolcünüz nedir? Kullandığınız modem nedir? Modem soketleriniz 1 Gbit destekliyor mu? PCnizin Ethernet bağlantısı 1 Gbit destekliyor mu? Kullandığınız kablonun uzunluğu ve standart olarak hangi standarttan bir kablo?Alıntıyı görüntüle
telefondan 200e 100 alıyorken pcde bu limiti geçemiyorum ayarları yaptım driver güncel kablo cat6
Telefonda 200 aldığı için modem destekliyor diye düşünüyorum. PC'den kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Bende uzun bir kablo kullanıyorum fakat internet hızında gözle görülür bir düşüş olmuyor. Cat6 kablo kullandığı için 1gbit destekliyor.Kullandığınız PCdeki ethernet kontrolcünüz nedir? Kullandığınız modem nedir? Modem soketleriniz 1 Gbit destekliyor mu? PCnizin Ethernet bağlantısı 1 Gbit destekliyor mu? Kullandığınız kablonun uzunluğu ve standart olarak hangi standarttan bir kablo?
Telefonda 200 almanız bu desteği sağlamaz. Malum son dönemde siyah vestel modemler turk telekomun verdiği 533 mpbs wifi ile bağlantı sağlarken soketleri 1 Gbit yapmadıklarından 100 Mbite kadar destek veriyor. Wifi ile yüksek hız alıp kablolu bağlantıda düşük hız alma şikayeti aşırı fazla bu sebeple. Modemin marka modelini söylerseniz daha net cevap verebiliriz. PCde de anakartınızın modelini paylaşırsanız olay dahada netleşir. Daha net cevap verebiliriz. Düşünüyorumlu olarak cevap verdiğiniz durumlardan sorunun ortaya çıkması çok fazla gerçekleşen bir durum. Size yardımcı olabilmek adına model bilgilerini paylaşmanız daha kolay yönlendirme yapabilmemizi sağlayacaktır.Telefonda 200 aldığı için modem destekliyor diye düşünüyorum. PC'den kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Bende uzun bir kablo kullanıyorum fakat internet hızında gözle görülür bir düşüş olmuyor. Cat6 kablo kullandığı için 1gbit destekliyor.
anakart ve modem destekliyor hocam vodafoneye geçtim modemde yeniKullandığınız PCdeki ethernet kontrolcünüz nedir? Kullandığınız modem nedir? Modem soketleriniz 1 Gbit destekliyor mu? PCnizin Ethernet bağlantısı 1 Gbit destekliyor mu? Kullandığınız kablonun uzunluğu ve standart olarak hangi standarttan bir kablo?
Sorun benim değil, konuyu açan arkadaşın fakat; Wifi yüksek verip, soket kısımlarını düşük tutan modem görmemiştim, öğrenmiş oldum eyw. Bende bi ara 1gb internetimden 100 mbps hız alıyordum. Modemi ve pc girişlerini kontrol ettiğimde, kablodaki renk sırasını farklı yaptığımı farkettim. Kablonun ucunu kesip, renkleri düzgün bir şekilde tekrardan soketi taktım. Sorun düzelmişti.Telefonda 200 almanız bu desteği sağlamaz. Malum son dönemde siyah vestel modemler turk telekomun verdiği 533 mpbs wifi ile bağlantı sağlarken soketleri 1 Gbit yapmadıklarından 100 Mbite kadar destek veriyor. Wifi ile yüksek hız alıp kablolu bağlantıda düşük hız alma şikayeti aşırı fazla bu sebeple. Modemin marka modelini söylerseniz daha net cevap verebiliriz. PCde de anakartınızın modelini paylaşırsanız olay dahada netleşir. Daha net cevap verebiliriz. Düşünüyorumlu olarak cevap verdiğiniz durumlardan sorunun ortaya çıkması çok fazla gerçekleşen bir durum. Size yardımcı olabilmek adına model bilgilerini paylaşmanız daha kolay yönlendirme yapabilmemizi sağlayacaktır.
pc özelliklerim açıklamamdaki imzada yazıyor modemimde vodafonenin verdiği yeni modemTelefonda 200 almanız bu desteği sağlamaz. Malum son dönemde siyah vestel modemler turk telekomun verdiği 533 mpbs wifi ile bağlantı sağlarken soketleri 1 Gbit yapmadıklarından 100 Mbite kadar destek veriyor. Wifi ile yüksek hız alıp kablolu bağlantıda düşük hız alma şikayeti aşırı fazla bu sebeple. Modemin marka modelini söylerseniz daha net cevap verebiliriz. PCde de anakartınızın modelini paylaşırsanız olay dahada netleşir. Daha net cevap verebiliriz. Düşünüyorumlu olarak cevap verdiğiniz durumlardan sorunun ortaya çıkması çok fazla gerçekleşen bir durum. Size yardımcı olabilmek adına model bilgilerini paylaşmanız daha kolay yönlendirme yapabilmemizi sağlayacaktır.
modemim destekliyor fakat her ayarı yapmama ragmen hala böyle bi limit varTurk telekoma 1 gbit için geçiş yaparkende bu sorunu ben yaşamıştım. Bunla ilgili deneyimimi paylaşmıştım.
Dışardan WAN bağlantısı olarak 1000 Mbit bağlantı yapan ama dağıtım için LAN bağlantılarını 100 Mbit yapan firmalar var. Ekteki gibi görebilirsiniz.TTNET 1 Gbp/s deneyimim
Merhaba değerli Technopat sakinleri. TTNET'te 1gbitlik paketler açıldı ve başvuru yapıp evime bugün kurulum yapıldı (altyapımın 1 gbit hıza rahat ulaştığını bana ilettiler). Müşteri hizmetlerinin ve teknik tarafın yetersizliğinden kaynaklı olarak daha ilk günden kötü bir deneyimle açılışı yapmış...www.technopat.net
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Toplanan bağlantı hızı (Alınan/İletilen): 100/100 (Mbps)Alıntıyı görüntüle
denedim daha fazlasınıda yaptım sonuç değişmedi modemide resetledim hala 100e 100 sınır gözükıyor pcdeŞu çözümü bir dene
Merhabalar, bilgisayarıma format attım, Windows'u komple baştan kurdum. Fakat internet hız sorunu yaşamaya başladım. Format öncesi tam olarak hızı alabiliyordum. Normalde internetim 1gbps hızında fakat şu an 100mbps ile sınırlandırılmış. Mobilde denedim sıkıntı yaşamıyorum yani sorun bilgisayar kaynaklı. Bütün Windows sürücülerini güncelledim. Tekrar tekrar güncelleştirme denetledim. Başka güncelleştirme kalmadı. Aygıt yöneticisinde güncel olmayan hiçbir sürücü görünmüyor. Ethernet driver yükledim aynı, intel sürücü yükleme programı yükledim ve taradım durum aynı. Yardımınız için...
Sisteminizde bir sorun görünmüyor. Geriye kablo ve modem kalıyor. Modem arkasındaki model bilgisini paylaşabilir misiniz?pc özelliklerim açıklamamdaki imzada yazıyor modemimde vodafonenin verdiği yeni modem
ZXHN H1601PSisteminizde bir sorun görünmüyor. Geriye kablo ve modem kalıyor. Modem arkasındaki model bilgisini paylaşabilir misiniz?
bende düzelmiyor hocamaynı sorun bazen benim de başıma geliyor. pc'den ethernet kablosunu söküp takınca düzeliyor
2-3 kere sök tak yaptım problem çözüdü + modem reseti yaptım teşekkürleraynı sorun bazen benim de başıma geliyor. pc'den ethernet kablosunu söküp takınca düzeliyor