Neler Yeni

Çözüldü✓ Pcde kasmalar oluyor

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Badem
beyler selamun aleykum pcmde gereksız kasmalar oluyor neden bılmıyorum örnegin lolde 200 fps alırken su an 60 fps zor gorup droplar yasıyorum pcde virüs var sanıp esed falan yükledim herhangı bır vırus bulamadım sızce bu performans dusuklugu nedendır

Lientum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Palabıyık
beyler selamun aleykum pcmde gereksız kasmalar oluyor neden bılmıyorum örnegin lolde 200 fps alırken su an 60 fps zor gorup droplar yasıyorum pcde virüs var sanıp esed falan yükledim herhangı bır vırus bulamadım sızce bu performans dusuklugu nedendır
OCCT üzerinden İşlemci ve Ekran Kartına test yap. Driverlarını kontrol et. Çalıştır üzerinden sırasıyla temp, %temp%, prefetch yazıp içindekileri sil.

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Badem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ısı değerlerini kontrol ettin mi
1738260165583.png
1738260197595.png

arkada lol açtım hocam böyle görünüyor ikisi de normalde amdnın kendı uygulamasından cekıcektım ıslemcıyı ama ryzen master acılmadı o yuzden farklı uygulamayla aldım

Lientum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Palabıyık
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
arkada lol açtım hocam böyle görünüyor ikisi de normalde amdnın kendı uygulamasından cekıcektım ıslemcıyı ama ryzen master acılmadı o yuzden farklı uygulamayla aldım
Hocam OCCT üzerinden ekran kartı ve işlemciye test yapın. Güç bindiğinde ne oluyor görelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca işlemciniz ekran kartınız için düşük. O sisteme Ryzen 5 5600 koysanız daha iyi olur sizin için.

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Badem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam OCCT üzerinden ekran kartı ve işlemciye test yapın. Güç bindiğinde ne oluyor görelim.

Ayrıca işlemciniz ekran kartınız için düşük. O sisteme Ryzen 5 5600 koysanız daha iyi olur sizin için.
hocam sistemi ucuza geldiği için aldım o yüzden işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum zaten şimdi sızın dedıgınızı yapayım bakalım

Lientum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Palabıyık
hocam sistemi ucuza geldiği için aldım o yüzden işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum zaten şimdi sızın dedıgınızı yapayım bakalım
10 Dakika Ekran Kartı 10 Dakika İşlemci olacak şekilde test yapıp sonuçları gönderir misiniz?

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Badem
10 Dakika Ekran Kartı 10 Dakika İşlemci olacak şekilde test yapıp sonuçları gönderir misiniz?
ekran kartını hangi test yapayım

macun sür sorunun cozulucek
hocam macun onerınız var mıdır acaba

hocalarım sağolun sorun macunmus oncekı vıdeolarla sımdı ıslemcıye yaptıgım yuk testınden bellı oluyor zaten vıdeoda 15 dakıkada 71 derece görürken şimdi 2 dakikada 82 dereceleri gördü teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusufcan Koçkaya
benim de aynı senin gibiydi 100 derecede çalışıyordu drop yiyordum googleda bile şuan 40 derecelerde takılıyor

Arctic MX-5 öneririm​

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Badem
sağolun hocam teşekkürler

Top Bottom