Neler Yeni

Pcde keylogger olduğunu nasıl anlarız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Kestek
Merhabalar bilgisayarımda bir uygulama kurarken kendi kendine bir vpn indirmişti, keylogger vs bıraktı mı diye merak ediyorum ama tam anlayamıyorum. Bunu tespit etmenin yolları nasıldır ve çözümü nasıl olur? Yardımcı olursanız mutlu olurum. Görev yöneticisinin ssini de ekleyeceğim konuya.

Ekler

• gtfdgdfh.jpg
    gtfdgdfh.jpg
    318.2 KB · Hit: 29

Livaković

80+ Silver
Merhabalar bilgisayarımda bir uygulama kurarken kendi kendine bir vpn indirmişti, keylogger vs bıraktı mı diye merak ediyorum ama tam anlayamıyorum. Bunu tespit etmenin yolları nasıldır ve çözümü nasıl olur? Yardımcı olursanız mutlu olurum. Görev yöneticisinin ssini de ekleyeceğim konuya.
Ben rahat etmem format atardım

Bura.K

80+ Silver
Yüksek ihtimale kurulum aşamasında “Next, next, skip” diyerek hızlıca kurulumu atladınız.

Öyle uygulamalar kurulum esnasında istek üzerine sponsorlu uygulama kurarlar.

Sorun çıkacağını zannetmiyorum.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Mustafa
Hangi uygulamayı kurduktan sonra yüklendi vpn, bazı uygulamaları kurarken gelişmiş seçeneklerinde ek uygulamaları yükleme seçeneği var, oradan yüklenmiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Kestek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi uygulamayı kurduktan sonra yüklendi vpn, bazı uygulamaları kurarken gelişmiş seçeneklerinde ek uygulamaları yükleme seçeneği var, oradan yüklenmiş olabilir.
Daemon tools lite indirirken Bright VPN isimli uygulama. Sildim ama yine de danışmak istedim sizlere bir sorun çıkarır mı diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,835
Üyeler
159,844
Son üye
aliibey
Top Bottom