PC'de PUBG Oynayan Var Mı?

Reaksiyon skoru
44
Mobilde çok CoD Mob oynardım, ancak nedence hiç Pubg oynamadım galiba, daha önceden mobilde Cod Mob'un PC sürümünü dedikleri bir oyunu denemiştim ama sevmemiştim. Şimdi gözüm PUBG'ye takıldı, Steamda ücretsiz ama galiba eskiden ücretliydi. Oynayan var mı? Sizce can sıkılınca takılmalık bir iki el atıp geçilmemlik bir oyun mu? Bazısı yorumlarda 500 senelik oyunculara karşı şanslarının olmadığından yakınmış. :)

Mobilde çok CoD Mob oynardım, ancak nedence hiç Pubg oynamadım galiba, daha önceden mobilde Cod Mob'un PC sürümünü dedikleri bir oyunu denemiştim ama sevmemiştim. Şimdi gözüm PUBG'ye takıldı, Steamda ücretsiz ama galiba eskiden ücretliydi. Oynayan var mı? Sizce can sıkılınca takılmalık bir iki el atıp geçilmemlik bir oyun mu? Bazısı yorumlarda 500 senelik oyunculara karşı şanslarının olmadığından yakınmış. :)
çok vakit alıyor 1 maç 30 dk dan fazla sürüyor bir de çok yer kapladığı için bence bir iki el atıp geçmelik bir oyun değil

silcem heralde rank yüksek değilsen maçlar sıkıcı geçiyor yarısı adam aramayla geçiyor

arkadaslarla aksamlari 3 4 el keyif bozmadan girip eglendigimiz arada birbirimizi trolledigimiz bir oyun asagida ki arkadas gibi depolama sorunu cekmiyorsaniz bilgisayarda yuklu olmasi gereken bi oyun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,754
Üyeler
183,630
Son üye
ustnarm
Geri