Neler Yeni

PCH F6 sistemi satmak zorundayım

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler. Maalesef para sıkıntısından dolayı aldığım sistemi daha kullanamadan satmak zorundayım. Bios güncelledim windows kurdum ve testlerini yapabildim. Ehliyet parası + 4k borç vs. Babamdan da isteyemem kendim halletmem lazım 12 K ya aldığım sistemi 12K ya satmakta istemiyorum binbir uğraş aldım ve babama satınca kar koyup satarım dedim. Sizce kaça satmak mantıklı olur ? (inşallah para bulursam satmicam bu arada 1 haftaya belli olur)
Dostum sistemi bilmiyorum ama genelde parça parça satmak daha iyi oluyor. Hatta konu açmıştım incelle istersen.
Başlık '-Güncellendi- Bilgisayarım Parça Parça olarak satıldı. Fiyat Listesi. (Refarans Konu)' https://forum.donanimarsivi.com/kon...k-satildi-fiyat-listesi-refarans-konu.604723/

Carrier

80+ Bronze
Şuan sattığini tekrar alman çok zor 4000 bu zamanda kolay bulunur 1 ay falan koymaz heralde
inanın hiç satmak istemiyorum şuan bi işimde yok 4000 bulabilceğim hiçbir yer yok

Carrier

80+ Bronze
Dostum sistemi bilmiyorum ama genelde parça parça satmak daha iyi oluyor. Hatta konu açmıştım incelle istersen.
Başlık '-Güncellendi- Bilgisayarım Parça Parça olarak satıldı. Fiyat Listesi. (Refarans Konu)' https://forum.donanimarsivi.com/kon...k-satildi-fiyat-listesi-refarans-konu.604723/
aslında sadece ekran kartını satsam borcumu kapatabilirim rahat bi şekilde sonra sattığım fiyattan uyguna bulabilirsem kar bile edebilirim çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman sadece ekran kartını sat
tamda yazdım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
ğpkoğpgajkopjgas hocam al satcılar yüzünden ben alamadım..

olurdu
12.001 deseydin knk

la hayır ğpajkoğgpkdop ben nvidia almam amd tarafıyım
Bazı insan evlatları wattman diyip duruyorsa onlara birer ironi olsun

Adam ekran kartını kemiriyor arkada wattman hatası yedim diye konu açıyor sonra
Forum kuralları;
5- Konu, mesaj, alakasız rapor spamı

lütfen mesaj spamı yapmayın.

HacıSOFU

80+ Titanium