Neler Yeni

👉 PCH GOAT V2 GELDİ 👈

Farway

80+ Silver
Şöyleki, pandemiden sonra parça fiyatları genel arttı ve artık parça parça toplamak hazır sistemden pahalıya geliyor her şekilde, eskiden parça parça toplamak en uygundu. Bir bakıma doğru gibi olması gereken fiyat ama işte kar payıydı ekonomiydi falan haller böyle. Bügun yarından daha iyi o yüzden en uyguna bulduğunu alıcaksın yarın ne kadar zam yer bilemessin :).
Evet öyle ama pandemidrn sonra fiyatlar arttı falan değil mining bittiğinde ve rus ukrayna savaşında gidemeyen ekran kartlarıyla stok arttı ve dünya genelinde fiyatlar düştü. Saçma olan olay tek tek toplamada 30 bini rahatlıkla aşan sistemler "Hazır sistem" adı altında 18 19 bin liralara satılıyor, öyle satılırken hiç sorun etmeyenler, daha çok parça satmaya çalışan fırsatçılar ve buna çanak tutan youtuberlar oldukça da bu sistem düzelmez. 2 parça upgrade etmek nasıl sistemin tüm fiyatına denk gelir cidden şaşıyorum.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Çok şükür vatandan satıyorlar, gencerle mencerle uğraşmayacağız

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet öyle ama pandemidrn sonra fiyatlar arttı falan değil mining bittiğinde ve rus ukrayna savaşında gidemeyen ekran kartlarıyla stok arttı ve dünya genelinde fiyatlar düştü. Saçma olan olay tek tek toplamada 30 bini rahatlıkla aşan sistemler "Hazır sistem" adı altında 18 19 bin liralara satılıyor, öyle satılırken hiç sorun etmeyenler, daha çok parça satmaya çalışan fırsatçılar ve buna çanak tutan youtuberlar oldukça da bu sistem düzelmez. 2 parça upgrade etmek nasıl sistemin tüm fiyatına denk gelir cidden şaşıyorum.

Haklı olduğun şeyler var ama fiyatlar arttı bu bir gerçek, Nvidianin önceki xx60 serilerinin çıkış fiyatları ile şuankilerini karşılaştır, bunu tüm serilerin önceki ve sonrakilerine göre yapabilirsin. Genel olarak parça fiyatları arttı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,285
İsim
Diyarhan
Çok uzun zamandır bekleme içine girmemiştim. Bu sistemi merak ettim.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
mağaza stok mu web dahil mi gün bilgi verilmemiş sanırım

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Beyler bu haberleri nereden paylaşıyor instaya falan baktım göremedim

Ysuflix

80+ Gold

WhoCares

80+ Gold
Toplam stok sayısı 1.100 adet arkadaşlar. 1.000 tanesi mağazalarda olacak. Tüm mağazalardan gidip alınabilecek. 100 tanesi ise telefondan sipariş verilebilecek.

Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerini arayıp, 100 adet buradan sipariş verilebilecek. Telefondan verilecek olmasının sebebi mağaza yakında olmayanlar için geçerli olacak.

İlgili yayın saati hakkında YouTube'dan önce burada bilgi vereceğim.

yazmış DDR 4 sistem

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Keşke da-c6 almayıp bunu bekleseydim rezil olduk

Top Bottom