Neler Yeni

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
SEFA KAYA
Ddr5 2x8/2x16
4070/4060ti
14440f
1TB M2 ssd
/ Koyduklarımda özelleştirme seçeneği olacak bence. Anakart da aynı şekilde giriş seviyesi koyarlar isteyen özelleştirir.
ramler lexar mı :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Selim
arkadaşlar mağazada boşuna beklemeyin demek ya sistem satışı sadece online olacak ya da başka firmadan olacak. 3. seçenek yok bana göre.

ACGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Selim
arkadaşlar mağazada boşuna beklemeyin demek ya sistem satışı sadece online olacak ya da başka firmadan olacak. 3. seçenek yok bana göre.

ahmetbirs

80+ Bronze
tamam iyi bir sistem cıkar elbette ama 6 ay sonra arkadaş bu sefer en en en goat fp vp mp sistem geliyor arkadaşlar videosu ceker birisi v.o.k un kendi topladıgı bir sistem serisi var az stoklu ama cok iyi cıkıyor DA cıkardım mı tam cıkarıyor keza Modaartında güzel sistemleri cıktı cıkar parcalamayın kendinizi :D

online olacaksa yine problem yok beklediğin mağazadan online şekilde al geç ya olmazsa?
başka mağaza evet olabilir ama hangisi gamegaraj mı 🤔🤔🤔

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
SEFA KAYA
online olacaksa yine problem yok beklediğin mağazadan online şekilde al geç ya olmazsa?
gamegaraj ise vatanpc önünde niye fotoğraf vardı ya diğer goat serileri hep vatanpc den çıkmış

Arkadaşlar mağaza kesin VATAN yanlış bilgi vermeyin adam adam vatan bilgisayar önünden story attı
lan doğru ya unuttum la kanka o kadar yalan sıkan adam var ki kafa artık kim ne söylerse inanıyor olduk cidden neyse arkolar ben pendik comp önüne gideceğim şimdi takipteyim oradan adamlara sürekli sorarım bilgileri olur benimle paylaşırlarsa sizinle paylaşırım irbibatta kalalım instagram enes_akmn1 grup kurup birbirimizi bilgilendirelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan yağmur yok istanbuldayım ama soğuğu aşırı var ve aksam yağmur gözüküyor

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Ahmet Kocar
Umarım önce videoyu atar linki 1 saat sonra paylaşırlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,106
Üyeler
159,575
Son üye
furkn423
Top Bottom