Neler Yeni

🚨 TÜRKİYE'nin Açık Ara En Uçurumlu Sistemi Goat V4 Geliyor...🚨

Evanescence

80+ Bronze
Kim bitirdi sen mi bitirdin :) goat v3 ilanları kapış kapış gitti v4 çok Uygun dan gelirse yine 2-3 bin fazlasına anında satarlar
Ne diyorsun ya sen ? Ne diye milleti kışkırtıyorsun konuyu hortlatiyorsun kardeşim ? Zar zor para biriktirip hayalini kurduğu bilgisayari almak isteyen onca genç var bırakında artık onlar alsın mutlu olsunlar. Zate ülkede bütün gençler mutsuz ümitsiz keyifsiz. Bırakında uygun fiyata , hayalini kurdukları bilgisayari alıp 3 5 oyun oynayip keyiflensinler.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Ne diyorsun ya sen ? Ne diye milleti kışkırtıyorsun konuyu hortlatiyorsun kardeşim ? Zar zor para biriktirip hayalini kurduğu bilgisayari almak isteyen onca genç var bırakında artık onlar alsın mutlu olsunlar. Zate ülkede bütün gençler mutsuz ümitsiz keyifsiz. Bırakında uygun fiyata , hayalini kurdukları bilgisayari alıp 3 5 oyun oynayip keyiflensinler.
Bayram sonrası kimsenin al sata gireceğini zannetmiyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
fırsatım olursa ben de al sat düşünüyorum, kâr ile kendi ekran kartımı yükseltirim 2. elden

Top Bottom