Neler Yeni

🚨 TÜRKİYE'nin Açık Ara En Uçurumlu Sistemi Goat V4 Geliyor...🚨

Evanescence

80+ Bronze
Kim bitirdi sen mi bitirdin :) goat v3 ilanları kapış kapış gitti v4 çok Uygun dan gelirse yine 2-3 bin fazlasına anında satarlar
Ne diyorsun ya sen ? Ne diye milleti kışkırtıyorsun konuyu hortlatiyorsun kardeşim ? Zar zor para biriktirip hayalini kurduğu bilgisayari almak isteyen onca genç var bırakında artık onlar alsın mutlu olsunlar. Zate ülkede bütün gençler mutsuz ümitsiz keyifsiz. Bırakında uygun fiyata , hayalini kurdukları bilgisayari alıp 3 5 oyun oynayip keyiflensinler.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Ne diyorsun ya sen ? Ne diye milleti kışkırtıyorsun konuyu hortlatiyorsun kardeşim ? Zar zor para biriktirip hayalini kurduğu bilgisayari almak isteyen onca genç var bırakında artık onlar alsın mutlu olsunlar. Zate ülkede bütün gençler mutsuz ümitsiz keyifsiz. Bırakında uygun fiyata , hayalini kurdukları bilgisayari alıp 3 5 oyun oynayip keyiflensinler.
Bayram sonrası kimsenin al sata gireceğini zannetmiyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
fırsatım olursa ben de al sat düşünüyorum, kâr ile kendi ekran kartımı yükseltirim 2. elden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom