cemtastan2301
80+ Gold
Yine fake yedik arkadaşlar, fiyatını değiştirmişler.
Hocam başından beri alınamıyordu, 20:01'i bekleyin deniyordu.Stok bitmiştir.
Hocam ben saat 20:00'dan beri deniyorum alınamıyordu.Uzun sire 9k fiyatta kaldı. Sonradan stok bitti ve fiyat 16k ya fırladı stok tükendi yazıyordu. Daha sonrasında siteden tamamen kaldırıldı sistem.
Ben RTX 3060'lı sistemi 9000 liraya vereceklerine pek inanmıyorum hocam, önden 100 tane falan satarlar sonra 15000 liradan devam ederler.Dostlar eğer cidden kimse alamadıysa bir sorun olduysa zaten tekrardan belirlenmiş fiyattan satışa sunulur diye tahmin ediyorum.
Benim düşüncem de sizinki ile benzer aslında. Belirli bir sayıda o fiyata satacaklar sonra yükseltecekler ama 15k ya kadar çıkmaz diye düşünüyorum. Zaten sitelerde belirlenmiş olan 14k-10k ekran kartı fiyatlarının doğruyu yansıttığını da düşünmüyorum tekli satışın önüne geçmek için fazla fiyat yazılar ekran kartına şimdilik. Sistemlerin stokları bitince tekli satışları açmaya başlayacaklar.Ben RTX 3060'lı sistemi 9000 liraya vereceklerine pek inanmıyorum hocam, önden 100 tane falan satarlar sonra 15000 liradan devam ederler.
yalan söyleme 20:50 de baktığımda hala stok vardı ve aynı fiyattaydıStok bitmesi için önce alınması lazım ne zaman denersem 20.01 de tekrar deneyin diye uyarı verdi sistem alınmadan fiyatı değişti
Stok var görünüyor ama satın alınamıyor ve fiyat şuan 16,600 küsür.yalan söyleme 20:50 de baktığımda hala stok vardı ve aynı fiyattaydı