- Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştirdim yoksa 17.900Alıntıyı görüntüle
bende böyle maaelsef
Özelleştirdim yoksa 17.900Alıntıyı görüntüle
bende böyle maaelsef
şimdi geri düştü gidip gidip geliyo sanırım bende siz bana takmayınAynı fiyatı. Arkadaş anakart ve işlemci değişimi yaptığından farklı.
Özelleştirme yapmış sadeceşimdi geri düştü gidip gidip geliyor bende siz bana takmayın
oc için güzel soğutman lazım hocamAradaki fiyat farkına değer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
17.900 fiyatı özelleştirdiğim için 19k oldu
Hocam genel olarak 1080p monitör de oyun vs oynayacağım. Oc falan uğraşmayacağım.oc için güzel soğutman lazım hocam
çoğu youtuberr kioxia kullanıyor ama bilgim yokKioxia 480gb SSD alınır mı? (Sata 2 anakartta kullanılacak hız sıkıntım yok)
bende aynı şekilde alıcaktım 2k bile olsa arada darboğaz oluyor maalesefHocam genel olarak 1080p monitör de oyun vs oynayacağım. Oc falan uğraşmayacağım.
Aradaki fiyat farkı çok fazla maalesef, peki neden?K serisi işlemciye B serisi anakart olmaz, Z al.
Anakart yetersiz gelecektir. İşlemci i5 11400f yapılırsa AMD VSR ile kullanılabilir. Tabii ki karar sizindir.Merhabalar,
Bu sistemi almak istiyorum düşünceleriniz nelerdir ? Neyi değiştirmem vs gerekir ?
"K" ibareli işlemciler ile overclock yapılabiliyor. K serisinin hakkı Z serisi anakarttır. B serisi anakart ile overclock zor.Aradaki fiyat farkı çok fazla maalesef, peki neden?