Alestawai
80+
Dahası
Hocam birde zahmet olmazsa benim bilgisayarda wi-fi çok kötü sürekli kopuyor.Diğer aletlerde hiç sorun yok ama, Kablo ile deneyince çok daha iyi ama kabloyu kullanmam mümkün değil, ne yapmam lazım biliyor musunuz ?Chipset INF Yardımcı Programı
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı yazılım sürümü 10.1.18793.8276 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.downloadcenter.intel.comIntel® Yönetim Motoru* ve Windows® 10 için Windows 8.1 Sürücüsü
Windows 8.1* ve Windows® 10 için 6., 7. ve 8. Nesil Intel® Core™ İşlemci Ailesi'ni (Sky Lake, Kaby Lake ve Kaby Lake R) destekleyen Kaby Lake Sürücü sunar. Intel® Yönetim Motorudownloadcenter.intel.com
bunları indirip kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatır mısınız?
Hocam dediklerinizi yaptım sadece bu kaldı.Chipset INF Yardımcı Programı
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı yazılım sürümü 10.1.18793.8276 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.downloadcenter.intel.comIntel® Yönetim Motoru* ve Windows® 10 için Windows 8.1 Sürücüsü
Windows 8.1* ve Windows® 10 için 6., 7. ve 8. Nesil Intel® Core™ İşlemci Ailesi'ni (Sky Lake, Kaby Lake ve Kaby Lake R) destekleyen Kaby Lake Sürücü sunar. Intel® Yönetim Motorudownloadcenter.intel.com
bunları indirip kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatır mısınız?
Valla o sorun bende de oluyordu. Ben tekrarlayıcı aldım.Hocam birde zahmet olmazsa benim bilgisayarda wi-fi çok kötü sürekli kopuyor.Diğer aletlerde hiç sorun yok ama, Kablo ile deneyince çok daha iyi ama kabloyu kullanmam mümkün değil, ne yapmam lazım biliyor musunuz ?
Hocam dediklerinizi yaptım sadece bu kaldı.