PCI express adaptör nedir

Reaksiyon skoru
55
Ben yeni bir masa üstü pc toplamak istiyorum, ancak alıcağım anakartın Wİ-Fİ desteği yok. Ve internette gördüğüm PCI-Express adaptörler Wİ-Fİ yı olmayan bilgisayarı Wİ-Fİ ya bağlamak için mi yoksa hali hazırda bağlantısı olan bir bilgisayarın Wİ-Fİ hızını arttırmak için mi.

Ben yeni bir masa üstü PC toplamak istiyorum, ancak alıcağım anakartın Wİ-Fİ desteği yok. Ve internette gördüğüm PCI-Express adaptörler Wİ-Fİ yı olmayan bilgisayarı Wİ-Fİ ya bağlamak için mi yoksa hali hazırda bağlantısı olan bir bilgisayarın Wİ-Fİ hızını arttırmak için mi.
Her ikisi için de geçerli bu dediğin. Ama artık USB adaptörler daha çok tercih ediliyor. Kullanımı çok daha kolay. PCI express adaptörlere bulaşma derim.

Her ikisi için de geçerli bu dediğin. Ama artık USB adaptörler daha çok tercih ediliyor. Kullanımı çok daha kolay. PCI express adaptörlere bulaşma derim.
usb adaptörlerde sağlıklı değil ama

usb adaptörlerde sağlıklı değil ama
Ben öyle düşünmüyorum. TP-Link'in adaptörünü kullanıyorum yıllarıdır bir sorun yaşamadım. Sağlıktan kastın oyunlarda ping yapması ise onu her Wifi kartı/adaptörü yapar.

Ben öyle düşünmüyorum. TP-Link'in adaptörünü kullanıyorum yıllarıdır bir sorun yaşamadım. Sağlıktan kastın oyunlarda ping yapması ise onu her Wifi kartı/adaptörü yapar.
anakarta bağlanan usb adaptör varmı

ethernet veya pci express bağlantılarda kopma olmuyor usb wifi önermek çok yanlış
Ethernet kablolu bağlantı zaten kopmaması normal. Yani PCI Express Wi-Fi'ler kopmuyor öyle mi ?

Pcye wifi özelliği katmak için.
Hızlandırma diye bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,473
Üyeler
188,426
Son üye
pcanavarı01
Geri