Merhabalar
Dün yeni bir ekran kartı aldım ve furmark testi yaptım. Sistemim imzadaki sistem ve şuan sadece ekran kartımı yeniledim. RX 6700 PCIe 4.0 x16 olarak çalışıyordu. Furmak testinde görebilirsiniz. Ancak yeni aldığım galax 4060ti PCIe 4.0 x8 olarak çalışıyor ve memory speed 18 Gbps olması gerekirken furmark sonucundada görüleceği üzere 9Gbps çalışıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Önceki kartımda 16Gbps sorunsuz çalışıyordu. Linkleri ve test sonuçlarını ekliyorum.
Dün yeni bir ekran kartı aldım ve furmark testi yaptım. Sistemim imzadaki sistem ve şuan sadece ekran kartımı yeniledim. RX 6700 PCIe 4.0 x16 olarak çalışıyordu. Furmak testinde görebilirsiniz. Ancak yeni aldığım galax 4060ti PCIe 4.0 x8 olarak çalışıyor ve memory speed 18 Gbps olması gerekirken furmark sonucundada görüleceği üzere 9Gbps çalışıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Önceki kartımda 16Gbps sorunsuz çalışıyordu. Linkleri ve test sonuçlarını ekliyorum.
GALAX GeForce RTX™ 4060 Ti 8GB 1-Click OC
<div id="featurebullets_feature_div" class="feature" data-feature-name="featurebullets"> <div id="feature-bullets" class="a-section a-spacing-medium a-spacing-top-small"> <ul class="a-vertical a-spacing-none"> <li><b>NVIDIA Ada Lovelace Streaming Multi
www.galax.com
PULSE AMD Radeon™ RX 6700
<p style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span style="background-color: #fbfbfb; text-align: center; color: #373737;">Up to 2495 MHz, 10GB/160 bit DDR6. 16 Gbps Effective</span></p> <br /> <div><span style="text-align: center; background-color: #fbfbfb; color: #373737;"><br /> </span></div>
www.sapphiretech.com