Öneri PCIe x1 M2 Dönüştürücü tavsiyesi

ACEzzzz

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
97
Ankart

şunu almayı düşünüyorum herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?

o parça m2 ssd seçimi mi etkilermi

Ankart

şunu almayı düşünüyorum herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?

o parça m2 ssd seçimi mi etkilermi
Ekran kartın 2 slottan çok az bile daha kalınsa alttaki X1 slotuna bişey takamazsın onu hesaba kat.

Tavsiyem ise git düzgün bir SATA SSD al çok daha mantıklı cidden.

Ekran kartın 2 slottan çok az bile daha kalınsa alttaki X1 slotuna bişey takamazsın onu hesaba kat.

Tavsiyem ise git düzgün bir SATA SSD al çok daha mantıklı cidden.
Zaten sistemde 2 adet sata var amacım biraz daha hız elde etmek ve bu parçalar uyumlu mu? diye merak ediyorum acaba m2 ssd yi tam performans kullanabilir miyim?

Zaten sistemde 2 adet sata var amacım biraz daha hız elde etmek ve bu parçalar uyumlu mu? diye merak ediyorum acaba m2 ssd yi tam performans kullanabilir miyim?
Kullanamazsın portun desteğine göre 450 veya 900 mb/S ile limitler hızı, yüksek hafıza hızı istiyorsan M2 destekli anakarta geçmen lazım :)

Zaten m2 ssd'yi istediğin hıza getirmeyecek o parça sadece m2'yi çalıştırmanı sağlayacak

eğer ekran kartı slotu kapatırsa da

bunu alır uzatırsın ben atığım iki ürünüde kullanıyorum

Bu tür ürünlerin satıcıları az oluyor, kalite de pek fark etmiyor gibi görünüyor. Hepsiburada'dan Dark X1 to M.2 alınabilir, markadan ve siteden ötürü. Teorik olarak 1k MB/s hız alınabilir, yeterlidir.

Geri