Neler Yeni

PCKOLİK'TEN SİSTEM ALINIR MI?

Yasir S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir Senirli
Modart'ın pckolik sitesinde yayınlamış olduğu 7500f rtx 4060ti 8 gb sistemi piyasaya göre baya uygun geldi. Satan siteyi bilmediğimden biraz araştırma yaptım çok şikayet olduğunu farkettim, sizce pckolik firmasına güvenip sistemi almalımıyım ?
sistem bu şekilde ;

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Arif
Modart'ın pckolik sitesinde yayınlamış olduğu 7500f rtx 4060ti 8 gb sistemi piyasaya göre baya uygun geldi. Satan siteyi bilmediğimden biraz araştırma yaptım çok şikayet olduğunu farkettim, sizce pckolik firmasına güvenip sistemi almalımıyım ?
sistem bu şekilde ;
Ben 3 hafta önce bir hazır sistem sipariş ettim. 7 günde geldi ve sorunsuz kullanıyorum. Ne olduğu belirsiz bir firma değil yani. Müşteri temsilcisi de sorularıma gayet yardımcı olmuştu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteye kesinlikle güvenmemelisin dostum. 3-5 fazla olsun kaliteli olsun. her gün harcadığın bir parça değil sonuçta biraz değerini bil ve güzel bir firmadan al.

yardımcı olacaksa burayı da okumanı tavsiye ederim
Ben satın aldım en ufak sorun dahi yaşamadım. Kesin konuşmayın bence.

Yasir S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir Senirli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siteye kesinlikle güvenmemelisin dostum. 3-5 fazla olsun kaliteli olsun. her gün harcadığın bir parça değil sonuçta biraz değerini bil ve güzel bir firmadan al.

yardımcı olacaksa burayı da okumanı tavsiye ederim
evet attığın konuyu okumuştum fakat bazı kesim güvenilir derken bazıları ise senin gibi kesinlikle önermiyor ne yapacağım hakkında kararsız kaldım doğrusu

Ben 3 hafta önce bir hazır sistem sipariş ettim. 7 günde geldi ve sorunsuz kullanıyorum. Ne olduğu belirsiz bir firma değil yani. Müşteri temsilcisi de sorularıma gayet yardımcı olmuştu.

Ben satın aldım en ufak sorun dahi yaşamadım. Kesin konuşmayın bence.
Merhabalar, müşteri temsilcisine bağlandım demiştiniz ne için aramıştınız herhangi bir sıkıntı yaşama durumu oldu mu ? çok kararsız kaldım sistemin fiyatı bütçeme çok uyuyor ama beni caydırıcı, firmayı önermeyen çok konu gördüm.

Son düzenleme:

hamzaersoy

80+ Bronze
evet attığın konuyu okumuştum fakat bazı kesim güvenilir derken bazıları ise senin gibi kesinlikle önermiyor ne yapacağım hakkında kararsız kaldım doğrusu

Merhabalar, müşteri temsilcisine bağlandım demiştiniz ne için aramıştınız herhangi bir sıkıntı yaşama durumu oldu mu ? çok kararsız kaldım sistemin fiyatı bütçeme çok uyuyor ama beni caydırıcı, firmayı önermeyen çok konu gördüm.
hocam pckolik denen firma herkese usülsüzlük yapsa bugün ayakta durabilir mi sence bunları düşünmüş olmalısın. sadece müşterilere yaptıkları usulsüzlüğün sayısı diğer firmalara göre yüzdelik olarak daha fazla. yani sorun yaşamana kesin diyebileceğimiz hiçbir firma yok fakat çok fazla insan görüyorsan belli ki bir tanesi de sen olabilirsin. bak kaç tane mağdur insan var böyle amatörce yönetilen firmalar yüzünden binlerce lirası hiç olan.

Top Bottom