PCm GOW kaldırır mı?

İsmetPotter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
PCm gow kaldırır mı şuan da Battlefield 1i en düşük ayarlarda 40-60fps arası, forza horizon 4ü en düşük ayarlarda 40-60 arası, the witcher 3ü en düşük ayarlarda 40-50fps arası oynayabiliyorum sizce gow kaldırır mı? Pcmin özelliklerini yazmamamın sebebi sistem kaldırmıyor gibi gözüküyor ama yazdığım oyunları da kaldırmıyor gibi görünmesine rağmen düşük FPS açtığı için böyle yazdım bu FPS değerlerini gowa göre baktığımız zaman kaldırır mı?

PCm gow kaldırır mı şuan da Battlefield 1i en düşük ayarlarda 40-60fps arası, forza horizon 4ü en düşük ayarlarda 40-60 arası, the witcher 3ü en düşük ayarlarda 40-50fps arası oynayabiliyorum sizce gow kaldırır mı? Pcmin özelliklerini yazmamamın sebebi sistem kaldırmıyor gibi gözüküyor ama yazdığım oyunları da kaldırmıyor gibi görünmesine rağmen düşük FPS açtığı için böyle yazdım bu FPS değerlerini gowa göre baktığımız zaman kaldırır mı?
Kaldirmaz bence gow rdr gibi agir bir oyun kasa kasa oynarsin bence
Post automatically merged:

Sisteminizi belirtin hocam. Ben kahinmiyim? Sizin sisteminizi bilecem?
Hocam arkadasin onceki konularinda gtx660 yazmis sistemine

Sisteminizi belirtin hocam. Ben kahinmiyim? Sizin sisteminizi bilecem?
Sakin reis
GOW gibi oyunları orta-yüksek ayarlarda oynamadıgımız sürece pek bir anlamı yok bence.
Düşük ayarlarda 40-60 fps arası oynasan bile oyuna verdigin 300 liraya değecek zevki alacağını düşünmüyorum.

Minimum 750Ti gücünde bir kartın olmalı ki akıcı bir 1080P 30FPS deneyimi yaşayasın. Bana 30FPS yetmez 60 lazım dersen o zaman zaten RX 570 ve üstü kartlara ihtiyaç var 😀

Minimum 750Ti gücünde bir kartın olmalı ki akıcı bir 1080P 30FPS deneyimi yaşayasın. Bana 30FPS yetmez 60 lazım dersen o zaman zaten RX 570 ve üstü kartlara ihtiyaç var 😀
kanki peki benim sistem hangi ayarlarda kaç fps alır imza da yazıyor

Sistem özelliklerini bilmeden kesin bişey diyemem ama fh4 gibi yüksek sistem gereksinimleri olmayan bir oyunu lowda 40-60 fps de oynatıyorsa gow oynatamaz büyük ihtimalle. Oynatsada max 20-30 fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,992
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri