PC'min değişik sesleri

o da mantıklı şey sorcaktım ya bu psu yu temizlemek için söksek garanti dışı kalıyor mu ? veya nasıl anlıyorlar ?
kalır etiket felan varsa hiç elleme ama yoksa aylama yapmadan iz bırakmadan sökebilirsin :d

etiket sökmeden oluyorsa bakarım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@muhammetsaglam ?
aynen ama vidaları sökerken yalma yapma ya hatta bir şey söyliyimmi ben yerinde olsam garantiye gönderirim direk ondan sonra yenisi alırsan gene onu satarsın değiştirceksen illa bunu satamazsın zaten sıkıntılı korkulacak marka birde :d

Zaten PSU kaynaklı olduğunu arkadaşta biliyor hocam?
Ama şimdi bildiğim kadarıyla psu yük e girdiği zaman fanları döndürüyor değil mi ? Yük e girdiği zaman çoğalıyor bu ses yani psu değil de fandan kaynaklı olabilir mi. Çünkü luan pc boşta oyun iniyor ve hiçbir sıkıntı yok. Yani 2 ay dayansa yeter benim için

Ama şimdi bildiğim kadarıyla psu yük e girdiği zaman fanları döndürüyor değil mi ? Yük e girdiği zaman çoğalıyor bu ses yani psu değil de fandan kaynaklı olabilir mi. Çünkü luan pc boşta oyun iniyor ve hiçbir sıkıntı yok. Yani 2 ay dayansa yeter benim için
Hocam PSU, fan işte değişen bir şey yok. Sonuçta PSU kaynaklı. 2 ay dayanır belki bilmiyorum. Siz garantiye göndermek istemiyorsunuz, dayanır bence.

ama şöyle bir şey de olabilir psu nun üretilirkenki hızına göre veya başka bir şey se yeni fanda taksan gene aynı sorun olabilir

Hocam PSU, fan işte değişen bir şey yok. Sonuçta PSU kaynaklı. 2 ay dayanır belki bilmiyorum. Siz garantiye göndermek istemiyorsunuz, dayanır bence.
ama şöyle bir şey de olabilir psu nun üretilirkenki hızına göre veya başka bir şey se yeni fanda taksan gene aynı sorun olabilir
Yani çünkü 1 ay sonra ben köye gidicem 2 haftalığına ondan sonra psu alıcam yani 1 ay olsa bile yeter bana. Bide psu önerisi yapabilir misiniz ?
Böyle en sağlamından 650w olursa iyi olur ama 550w da olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,942
Üyeler
188,678
Son üye
Arowa
Geri