Neler Yeni

PC'nin kendine reset atması

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Yani kaç aydır aynı durum illalah ettirdi gerçekten satisfactory oynuyorum ekran kartı 75 derece falan sürekli %100 kullanılıyor. Kasayı falan temizledim yine aynı yine aynı. Malwarebytes ile tarama yaptım pcde bir şeyde yok format falan mı atayım yoksa yeni pc falan mı lazım çözemedim gerçekten ya da bilgisayarcıya falan mı götürmeliyim.

arturo

80+ Silver
Yani kaç aydır aynı durum illalah ettirdi gerçekten satisfactory oynuyorum ekran kartı 75 derece falan sürekli %100 kullanılıyor. Kasayı falan temizledim yine aynı yine aynı. Malwarebytes ile tarama yaptım pcde bir şeyde yok format falan mı atayım yoksa yeni pc falan mı lazım çözemedim gerçekten ya da bilgisayarcıya falan mı götürmeliyim.
Oyundayken gayet normal değil mi? Sistem özelliklerini detaylı yazarsan yardımcı oluruz.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyundayken gayet normal değil mi? Sistem özelliklerini detaylı yazarsan yardımcı oluruz.
Üzgünüm unutmuşum.
Ryzen 5 2600x
Rx 580 4gb (tek fanı çalışmıyor galiba)
16gb 3000mhz ram
anakart

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
ee normal bu zaten %100 kulanmasını istiyoruz diğer türlü darboğaz oluyor. amaç zaten %100 kullanması. işlemcinin %100 olmamasını istiyoruz biz. yanlış anlamışsın sanıırm.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
ee normal bu zaten %100 kulanmasını istiyoruz diğer türlü darboğaz oluyor. amaç zaten %100 kullanması. işlemcinin %100 olmamasını istiyoruz biz. yanlış anlamışsın sanıırm.
Boşta da %100 kullanılması sıkıntı ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kullansın kullansında oyun oynuyorum bir anda pıt ekran kararıyor reset atıyor.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Boşta da %100 kullanılması sıkıntı ama.

Birde kullansın kullansında oyun oynuyorum bir anda pıt ekran kararıyor reset atıyor.
sürücünü DDU ile silip tekrar güncelledin mi? veya format atıp temiz kurulum yaptın mı?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan

arturo

80+ Silver
Tamda format atmayı düşünüyordum.

Cyberpunk saveim gider mi acaba ?
Orjinal kullanıyorsan gitmez.

Üzgünüm unutmuşum.
Ryzen 5 2600x
Rx 580 4gb (tek fanı çalışmıyor galiba)
16gb 3000mhz ram
anakart
Ddu ile driver kaldır whql olanı indir. Pc resetlemesi psuyla alakalı olabilir.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Ddu ile driver kaldır whql olanı indir. Pc resetlemesi psuyla alakalı olabilir.
Psu'um 750w falan sisteme yetiyor kendinde bir sıkıntı yoksa. Windows üzerinden sıfırlama yapsam da formatla aynı işlevi görür mü ?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Bilmiyorum ama flashla daha sağlıklı olur.
Zaten bios ayarları falan gitmediğine göre flashla da yapabilirim teşekkürler. Şimdi format falan deneyeceğim eğer sıkıntı olursa veya olmazsa tekrar bilgilendiririm iyi forumlar.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Bilmiyorum ama flashla daha sağlıklı olur.
Formatını da attım her şeyi temiz temiz kurdum cs oynuyorum reset atıyor hocam yani kıracağım en son sinirden bilgisayarı.

Artık yaklaşık 10dkda bir kapanıyor arkadaşlar. :)

Son düzenleme:

arturo

80+ Silver
Formatını da attım her şeyi temiz temiz kurdum cs oynuyorum reset atıyor hocam yani kıracağım en son sinirden bilgisayarı.

Temiz format attın değil mi?

Dediğim gibi büyük ihtimal psuda arıza var başka bir psuyla deneme şansın var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,118
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom