Neler Yeni

PC'nin kendine reset atması

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Temiz format attın değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi büyük ihtimal psuda arıza var başka bir psuyla deneme şansın var mı?
Evet temiz format attım ama reset atma probleminin windowstan da olabileceğini düşündüm. Şimdi windowsta güncel artık tekrar yaparsa yazılımsal olmadığını anlamış olurum. Bugün babam işten gelince psuya falan bakmayı düşünüyorum arızalı olduğunu anlayabileceğim bir yol var mı?

arturo

80+ Silver
Evet temiz format attım ama reset atma probleminin windowstan da olabileceğini düşündüm. Şimdi windowsta güncel artık tekrar yaparsa yazılımsal olmadığını anlamış olurum. Bugün babam işten gelince psuya falan bakmayı düşünüyorum arızalı olduğunu anlayabileceğim bir yol var mı?
Başka bir psu takarak anlayabilirsin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Yani kaç aydır aynı durum illalah ettirdi gerçekten satisfactory oynuyorum ekran kartı 75 derece falan sürekli %100 kullanılıyor. Kasayı falan temizledim yine aynı yine aynı. Malwarebytes ile tarama yaptım pcde bir şeyde yok format falan mı atayım yoksa yeni pc falan mı lazım çözemedim gerçekten ya da bilgisayarcıya falan mı götürmeliyim.
RAM'lerin anakartta A2 ve B2'ye (2. slot ve 4. slot) mi takılı? Eğer öyle takılıysa RAM'leri A2 ve B2 üstünde yerlerini değiştir. Yani A2'yi B2'ye B2'dekini de A2'ye tak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,225
İsim
a l p e r
Aynı sorunu RX 570 kullanırken yaşadım. Hatta Technopat'a konu açmıştım. Çözümü de orda var.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
RAM'lerin anakartta A2 ve B2'ye (2. slot ve 4. slot) mi takılı? Eğer öyle takılıysa RAM'leri A2 ve B2 üstünde yerlerini değiştir. Yani A2'yi B2'ye B2'dekini de A2'ye tak.
Aynı sorunu RX 570 kullanırken yaşadım. Hatta Technopat'a konu açmıştım. Çözümü de orda var.

Sorunu dün çözdüm galiba bilgisayar çok pisti bende temizleyeyim belki sorun ondadır dedim temizlerken psunun kablosunda sorun olduğunu fark ettik. Babam pcyi temizledi ve psunun kablosunu değiştirdi şuan düzeldi gibi duruyor. Çünkü normalde herhangi bir oyuna girersem cayır cayır yanıyordu şuan fazla ısınmıyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Ya şimdide ısınmıyor kablolar yeni yine kapandı vallahi kafayı yicem
şunu deneyeyim bari bakmadığım forum kalmadı.

ekhasan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hasan Hüseyin Ekici
Formatını da attım her şeyi temiz temiz kurdum cs oynuyorum reset atıyor hocam yani kıracağım en son sinirden bilgisayarı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık yaklaşık 10dkda bir kapanıyor arkadaşlar. :)
Sıcaklık değerlerindende yapar resetlemeyi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Son durum ne oldu hocam?
Hocam dediğiniz tam olarak yapmadım ama ramleri çıkarıp söktüm uzun süre fifa oynadım kapanmadı. (Normalde 5 10 dakika oynayınca kapanırdı.)

Top Bottom