Neler Yeni

Pc'ye elektrik gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vakkas
Merhaba beyler ben bir depremzedeyim ve benim bir sorunum var bilgisayarla ilgili deprem oldunda sanırsam pc yere düşmüş ve açılmıyor ve pc elktirik gelmiyor bütün kablo çıkartıp taktım yine aynı yardım edermisiniz 😢

baranthemosby

80+ Bronze
Merhaba beyler ben bir depremzedeyim ve benim bir sorunum var bilgisayarla ilgili deprem oldunda sanırsam pc yere düşmüş ve açılmıyor ve pc elktirik gelmiyor bütün kablo çıkartıp taktım yine aynı yardım edermisiniz 😢
PSU zarar görmüş olabilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Başka PSU kablosu ile deneyebilir misin hocam? Eğer gene çalışmazsa PSU kaynaklı bir sorun olabilir.

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Anakartınız da Front panel girişleri var Powertuşu oraya bağlıdır. Çok hassas olmalarından ötürü kolayca yuvadan çıkabilirler. Öncelik anakarınızın alt kısımlarına bakın Front panel adında takribi 10 tane dişe sahip soket göreceksiniz orada herhangi bir şey takılımı takılı değil ise yazın yine yardımcı olayım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,616
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom