heisenberg3
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Dediğim gibi hesap sahibinin de böyle bir mesajdan haberi yok kesinlikle onun da pcye bir tarama yapmasını falan önereceğim ama bilmiyorum bulabilir mi bir tehditGirmediğini düşünüyorum ama her ihtimale karşı şifrelerini değiştirebilirsin. Zaten Linkin tuzak olduğu apaçık ortada
Herhangi bir virüs bulaşmamış olsa bile garantiye almak açısından hesaplarınızın şifresini değiştirip virüs taraması yapsanız iyi olur.Şöyle bir mesaj geldi tıkladım fakat hesap falan açmadım virüs bulaşmış olabilir mi ? Bu arada mesaj gelen hesabın sahibinin de haberi yok böyle bir mesajdan
tamamdır hocam teşekkür ederimO zaman hesap sahibi virüs yemiş oto mesaj atiyordur millete zaten klasik bir durum bu eğer tanıdığın biriyse söylersin malwarebytes gibi sağlam antivirüsler kullanıp tarama yapsın.
hocam advanced system careden yaptım tarama ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ekstra önerdiğiniz bir program var mı?Herhangi bir virüs bulaşmamış olsa bile garantiye almak açısından hesaplarınızın şifresini değiştirip virüs taraması yapsanız iyi olur.
Windows'un kendi programı gayet güzel tarıyor fakat biraz uzun sürebiliyortamamdır hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam advanced system careden yaptım tarama ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ekstra önerdiğiniz bir program var mı?
Ne demek geçmiş olsun iyi günler.tamamdır hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam advanced system careden yaptım tarama ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ekstra önerdiğiniz bir program var mı?