Neler Yeni

Yardım Pcyi her kapatmada güncelleme yapıyor

Megan

80+ Silver
3 gündür laptopu her kapatmamda "güncelleştirmeler devam ediyor. Lütfen bilgisayarınızı açık tutun" yazısı çıkıyor. Normalde windows update kapalı ama yine de çıkıyor bu sürekli. Nedir bu güncelleme arkadaş güncelleme yapıyor mu yoksa buga falan mı girdi? Her seferinde de yapmaz heralde. Bu arada yarım saat 1 saat arası sürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
20 nisan düzenleme: şu linkteki gibi yapınca güncelleme yapmıyordu bugün yine güncelleme yapmaya başladı, yine burdaki gibi kapattım ama çare etmedi.

Ekler

• 20230402_235110.jpg
    20230402_235110.jpg
    3.6 MB · Hit: 73
Son düzenleme:

{ExperElite}

80+ Bronze
3 gündür laptopu her kapatmamda "güncelleştirmeler devam ediyor. Lütfen bilgisayarınızı açık tutun" yazısı çıkıyor. Normalde windows update kapalı ama yine de çıkıyor bu sürekli. Nedir bu güncelleme arkadaş güncelleme yapıyor mu yoksa buga falan mı girdi? Her seferinde de yapmaz heralde

.
hocam her seferinde bitmesini beklemedenmi kapıyorsunuz

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
windows update bocker ile kapay yoksa guncellemeler kendini otomatik açıyor

Megan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows update bocker ile kapay yoksa guncellemeler kendini otomatik açıyor
Niye her seferinde güncelleme yapıyor ki? Hala bekliyorum kapanmadı. 1 saat sürüyor

Yok mu sebebini bilen şimdi pc yi açıp kapadım yine güncelleme yapıyor. Neyin güncellemesi bu

TİTAN.

80+ Platinum
3 gündür laptopu her kapatmamda "güncelleştirmeler devam ediyor. Lütfen bilgisayarınızı açık tutun" yazısı çıkıyor. Normalde windows update kapalı ama yine de çıkıyor bu sürekli. Nedir bu güncelleme arkadaş güncelleme yapıyor mu yoksa buga falan mı girdi? Her seferinde de yapmaz heralde. Bu arada yarım saat 1 saat arası sürüyor

.
Windows üzerinden güncellemeleri denetler isim birde internet bağlantın stabil ve kuvvetli mi kanka ?

Megan

80+ Silver
Windows üzerinden güncellemeleri denetler isim birde internet bağlantın stabil ve kuvvetli mi kanka ?
Az önce denetledim güncelleme yoktu pc yi kapattım yine güncelleme yapıyor. Normalde güncelleme varsa kapatma seçeneklerinde güncelle ve kapat diye seçenek olur ya, o da yok normal kapat falan var. İnternet stabil ama hızlı değil fazla

TİTAN.

80+ Platinum
Az önce denetledim güncelleme yoktu pc yi kapattım yine güncelleme yapıyor. Normalde güncelleme varsa kapatma seçeneklerinde güncelle ve kapat diye seçenek olur ya, o da yok normal kapat falan var. İnternet stabil ama hızlı değil fazla
Muhtemelen güncellemeyi indiremiyor hızlı bi internet bul ve o zaman yap bendede öyleydi interneti hızlandırınca gitti

Megan

80+ Silver
Muhtemelen güncellemeyi indiremiyor hızlı bi internet bul ve o zaman yap bendede öyleydi interneti hızlandırınca gitti
Kapanana kadar bekliyorum ama yine de yapmıyor mu acaba
Bu arada internet 2.5mb/s hızında ve yeterli olur bence

Megan

80+ Silver
2.5mb hız 10/1 e bölünmüş halimi yoksa saf 2.5mb mı
Saf 2.5 MB ise yapamamış olabilir
Saniyede 2.5 mb indiriyor

Şimdi kapanmıştı tekrar açıp güncelleştirme geçmişine baktım 1 başarısız isteğe bağlı vardı. Güncelleştirmeyi kapatıyorum pc yi kapatıyorum yine güncelleme yapıyor.
Bunu yazarken güncelliyordu kapandı. Hızlı kapandı bu sefer. Sanırım oldu

Son düzenleme:

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan SAYİT
İhtiyacın olursa şu program ile güncellemeyi kapatabilirsin.

resim_2023-04-03_055124146.png

TİTAN.

80+ Platinum
Saniyede 2.5 mb indiriyor

Şimdi kapanmıştı tekrar açıp güncelleştirme geçmişine baktım 1 başarısız isteğe bağlı vardı. Güncelleştirmeyi kapatıyorum pc yi kapatıyorum yine güncelleme yapıyor.
Bunu yazarken güncelliyordu kapandı. Hızlı kapandı bu sefer. Sanırım oldu
Kanka telefon internetin ile denermisin güncellemeyi o internetle denesin bi saniyede 2.5 MB yavaş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,210
Üyeler
166,713
Son üye
HzBaLıK
Top Bottom