bebkedilara
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bilgisayardaki pdf dosyalarını karşı taraftan alınca ya da pcden açacağım zaman whatsapp uzantısında gösteriyor ve açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Hayır sadece yeni microsoft'un wp uygulamasını indirmiştim laptopa yeni sürüm daha kolay arayüz diyeBende böyle gözükmüyor, acaba bir eklenti falan mı yüklü?
WhatsappWeb kullanıyordum sorun çıkmıyor, dediğiniz uygulamayı bende bir deneyeyim benzer hata alırsam bildiririm.Hayır sadece yeni microsoft'un wp uygulamasını indirmiştim laptopa yeni sürüm daha kolay arayüz diye
Tamamdır, microsoft değil windows* muş bu aradaWhatsappWeb kullanıyordum sorun çıkmıyor, dediğiniz uygulamayı bende bir deneyeyim benzer hata alırsam bildiririm.
Bu arada indirebiliyor musunuz dosyayı?Bilgisayardaki pdf dosyalarını karşı taraftan alınca ya da pcden açacağım zaman whatsapp uzantısında gösteriyor ve açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Hayır ne bir yükleme ekranı ne de kaydetme işlemi oluyorBu arada indirebiliyor musunuz dosyayı?
Bende sorunsuz çalışıyor, valla pek bilemesem bile hatanın ne olduğunu silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmaz ise Whatsapp Web'den indirebilirsiniz dosyaları.Tamamdır, microsoft değil windows* muş bu arada
Birde PDF dosyalarını açacak uygulama vs var mı? Bende varsayılan uygulamanın logosu gözüküyor. Yoksa belki uygulama ondan açılmıyor olabilir.Bende sorunsuz çalışıyor, valla pek bilemesem bile hatanın ne olduğunu silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmaz ise Whatsapp Web'den indirebilirsiniz dosyaları.
Chrome,OperaGX veya Edge kullanabilirsiniz pdf dosyalarını açmak için. Öte yandan, ilgili dosyaya sağ tıklayıp kaydet,indir veya farklı kaydet'e tıklayarak istediğiniz yere indirip, indirdikten sonra birlikte aç özeliği ile tarayıcınızda açabilirsiniz.Bende sorunsuz çalışıyor, valla pek bilemesem bile hatanın ne olduğunu silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmaz ise Whatsapp Web'den indirebilirsiniz dosyaları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde PDF dosyalarını açacak uygulama vs var mı? Bende varsayılan uygulamanın logosu gözüküyor. Yoksa belki uygulama ondan açılmıyor olabilir.
Şimdi ben de Whatsapp Web'i denedim. -eskiden onu kullanıyordum zaten- Orada pdf dosyaları sorunsuz gözüküyor, indiriliyor. Windows versiyonunda da başlarda böyle bir sorun yoktu gerçi. Şimdi yeniden yüklemeyi deneyeceğimBende sorunsuz çalışıyor, valla pek bilemesem bile hatanın ne olduğunu silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmaz ise Whatsapp Web'den indirebilirsiniz dosyaları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde PDF dosyalarını açacak uygulama vs var mı? Bende varsayılan uygulamanın logosu gözüküyor. Yoksa belki uygulama ondan açılmıyor olabilir.
Teşekkür ederimChrome,OperaGX veya Edge kullanabilirsiniz pdf dosyalarını açmak için. Öte yandan, ilgili dosyaya sağ tıklayıp kaydet,indir veya farklı kaydet'e tıklayarak istediğiniz yere indirip, indirdikten sonra birlikte aç özeliği ile tarayıcınızda açabilirsiniz.