Neler Yeni

Yardım Pedlerde ki suni deri soyuluyor, nasıl komple temizleyebilirim?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Can BOZKURT
Sünger yüzeyine inmek istiyorum pul pul dökülmesinden kurtulmak için yolu yordamı nedir bunun elimde nakit olsa 400 500 e sunger ped alirim ama maalesef farklı cozum bulmam lazim.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ali Gezen
Sünger yüzeyine inmek istiyorum pul pul dökülmesinden kurtulmak için yolu yordamı nedir bunun elimde nakit olsa 400 500 e sunger ped alirim ama maalesef farklı cozum bulmam lazim.
Sofra bezini ser elinle tek tek kopar. Detaylarıda cımbızla al.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Ali Gezen

traviss

80+
ne kadar sağlıklı bilmem ama çıkardım pedi kulaklıktan yıkadım güzelce yıkarken sabun da döktüm temizlik şart

valide ana çitile çıkar dedi çitiledim hafif çizikler oluştu ama hala çalışıyorsa sıkıntı yok

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Can BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar sağlıklı bilmem ama çıkardım pedi kulaklıktan yıkadım güzelce yıkarken sabun da döktüm temizlik şart

valide ana çitile çıkar dedi çitiledim hafif çizikler oluştu ama hala çalışıyorsa sıkıntı yok
evet tel ile olabilir veya el ile tek tek teşekkür ederim deneyeceğim en azından terletmez belki

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Emirhan
Ben de daha yeni soydum, parmağımı sürte sürte çıkardım, hemen çıkıyor zaten, yenilerini de sipariş verdim.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Can BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de daha yeni soydum, elimi sürte sürte çıkardım, hemen çıkıyor zaten, yenilerini de sipariş verdim.
Valla hocam nakitim olsa sipariş ederim kulaklık hyperx cloud core zaten satılıyor da mecbur telle veya elle sökücem bugün😂

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Emirhan
Valla hocam nakitim olsa sipariş ederim kulaklık hyperx cloud core zaten satılıyor da mecbur telle veya elle sökücem bugün😂
Aha aynısı :D, bende de Cloud Core var, Amazon'da falan 1 çifti 500 küsür TL'ye satılıyordu, Temu'dan 2 çift sipariş ettim, 400 küsür TL ödedim her şey dahil.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Erdem çay
Kabasını ufaladım. İncesini cımbızla çektim. Sonra küçük bir kabın içinde bir iki saat deterjanla beklettim bir kaç kez duruladım. Tüm bu işlemlerden sonra ömür boyu kullanılacak kıvama geldi.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Can BOZKURT
Kabasını ufaladım. İncesini cımbızla çektim. Sonra küçük bir kabın içinde bir iki saat deterjanla beklettim bir kaç kez duruladım. Tüm bu işlemlerden sonra ömür boyu kullanılacak kıvama geldi.
hocam benim deriler hâlâ tam soyulmadı ama ben soymak istiyorum deterjan direkt çözer mi

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Can BOZKURT
Siyahlık mı çıkıyor dokununca.
suni deri dökülüyor yavaş yavaş artık ama hala sağlam olan kısımlar var ben hazır dökülünce komple kaldırmak istedim hem yazın az terletir diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

suni deri dökülüyor yavaş yavaş artık ama hala sağlam olan kısımlar var ben hazır dökülünce komple kaldırmak istedim hem yazın az terletir diye
yani direkt bi kimyasalla falan çözmenin yolu varmı onu sordum çünkü tam dökülmediği için zor oluyor elimle koparmak

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,351
Üyeler
170,159
Son üye
Bilgisayarısorunluadam
Top Bottom