Neler Yeni

Çözüldü✓ Peerless Assain vs Peerless Assain SE vs Phantom Spirit

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
5
I5 12400f işlemci ile kullanıcağım BELKİ 9000 serisi bir şeyle kullanılırım İleride ama büyük ihtimalle değiştiririm 9000 serisi geçiceğim zaman. Overclock yapma ihtimalim var emin değilim.
Phantom spirit çok az daha iyi diye biliyorum fiyat farkına değer mi bilemedim 2-3 derece için. Bir de Peerless Assain SE ile normal hali arasında ki fark ne? Soğutma performansı ve sessizlik farkı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartıma sığar mı bu arada micro atx ya şüphelendim ramler den dolayı sığmayabilir sanki

KYLORIN

80+ Silver
I5 12400f işlemci ile kullanıcağım BELKİ 9000 serisi bir şeyle kullanılırım İleride ama büyük ihtimalle değiştiririm 9000 serisi geçiceğim zaman. Overclock yapma ihtimalim var emin değilim.
Phantom spirit çok az daha iyi diye biliyorum fiyat farkına değer mi bilemedim 2-3 derece için. Bir de Peerless Assain SE ile normal hali arasında ki fark ne? Soğutma performansı ve sessizlik farkı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartıma sığar mı bu arada micro atx ya şüphelendim ramler den dolayı sığmayabilir sanki
spirit çok sessiz çalışıyor assasinsi bilmiyorum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spirit çok sessiz çalışıyor assasinsi bilmiyorum
Sessizlik aman aman önemli değil hepsi sessiz diye biliyorum zaten. Konuyu açmamdaki ana sebebi Peerless Assain SE ile Peerless Assain arasındaki farkı öğrenmek

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Jhii

80+
Aktif olarak peerless assassin kullaniyorum, r5 5600x ile full yukte 55 dereceyi gecmiyor. fakat boost core performance kapali. Actigimda da 5 derece oynamiyor bile. Spirit ile arasinda ki fark ise 1 adet bakir boru. ona da 400tl vermeye gerek yok. SE ile arasinda ki farki bilmiyorum.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben bır fark gormedım hespının arasında boyut farkı bıde bakır boru saıyısı var galıba
Phantom spirit 1 bakır boru fazla 2-3 derece fark ediyor ama SE olayını çok kafaya taktım merak ediyorum

forza11

80+ Bronze
Phantom spirit 1 bakır boru fazla 2-3 derece fark ediyor ama SE olayını çok kafaya taktım merak ediyorum
SE de temel fark şu.
Biraz daha alçak ve LGA 2011 gibi işlemcilere desteği yok. O işlemcileri kullanan olmadığı için sorun olmaması lazım.

incelemesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,259
Üyeler
159,468
Son üye
mikaileren
Top Bottom