Neler Yeni

Pegasus'tan (yine) Yurt Dışı Uçuşlar İçin 9 Euro Kampanyası + Vergiler

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose

Geniş açıklama ve uçuşlar sayfada yazıyor, tam Dubai bileti almak üzereyken (Ajet'ten) bu kampanya karşıma çıktı ve 3 kişi için 10 binden fazla tasarruf ettim. Üstelik Ajet uçuşlarında sadece 1 kişi için ekstra alt bagaj, Pegasus'ta ise 3 kişi için hem kabin hem de alt bagaj seçtiğim halde (aslında tek 20 kg alt bagaj yeterli olurdu ama ek bagaj hakkı da çok ucuz olduğu için ve olur da bolca alışveriş yaparsak diye 3 kişi için de ekledim).

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Arif Dağcı

Geniş açıklama ve uçuşlar sayfada yazıyor, tam Dubai bileti almak üzereyken (Ajet'ten) bu kampanya karşıma çıktı ve 3 kişi için 10 binden fazla tasarruf ettim. Üstelik Ajet uçuşlarında sadece 1 kişi için ekstra alt bagaj, Pegasus'ta ise 3 kişi için hem kabin hem de alt bagaj seçtiğim halde (aslında tek 20 kg alt bagaj yeterli olurdu ama ek bagaj hakkı da çok ucuz olduğu için ve olur da bolca alışveriş yaparsak diye 3 kişi için de ekledim).
artık standart bir hal aldı neredeyse 2 haftaya 1 9 euro kampanyası oluyor.ben yaz için almayı bekliyorum 9 eurodan

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
artık standart bir hal aldı neredeyse 2 haftaya 1 9 euro kampanyası oluyor.ben yaz için almayı bekliyorum 9 eurodan
Evet ben de bir öncekini kaçırmıştım, daha doğrusu turla gitmeyi düşündüğüm için hiç bakmamıştım bile ama sonra uçak bileti + oteli kendim yapınca ciddi avantajlı olduğunu gördüm. O yüzden bir kaç gün bekleyeyim dedim, neyse ki çok bekletmedi :)

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Bu fiyata özel biletleri nasıl görebiliriz peki? Uygulamayı pek bilmiyorum kusura bakmayın

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ucuz bi yer önerisi var mı, tarihi ile birlikte? Mümkünse Ankaradan olmazsa istanbuldan.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Lütfü A
ben de asya ülke önerisine açığım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,895
İsim
Mehmet Aslan
Ucuz bi yer önerisi var mı, tarihi ile birlikte? Mümkünse Ankaradan olmazsa istanbuldan.
Gürcistan , Kosova-Priştine , Bosna , Azerbaycan , Arnavutluk , Kafana bomba atmazlarsa Ukrayna :D , Belki bi ihtimal japonya da olabilir.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata özel biletleri nasıl görebiliriz peki? Uygulamayı pek bilmiyorum kusura bakmayın
Oturum açıp, seçtiğiniz uçuşta kenarında yıldız olan günlerden, uçuşlardan seçmeniz lazım.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
ulan vizem yolda umarım yarın gelir riske etmeye değer alıcam bileti

Antocio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru