Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Hangi tarih hocam bi de SAW BRU şeklinde mibelcika gidis donus 8000 edıyor normal mı bu fıyat
Hangi tarih hocam bi de SAW BRU şeklinde mibelcika gidis donus 8000 edıyor normal mı bu fıyat
18 haziran -24 hazıran arasına baktımda pahalı gelıyor yıneHangi tarih hocam bi de SAW BRU şeklinde mi
dayı sen resmen kin beslemişsin pegasus en genç filoya sahip, sadece low cost yani düşük bütçeye hitap ediyor paran varsa git türk hava yollarından al kimse niye aldın demezAsya ülkeleri yok zaten zaten Almanya'ya 2.4bine uçuyorum napayım 1 2 bin TL indirimi ben. Saçma sapan yerlere kampanya getiriyorlar bi ara asya ülkelerine kampanya vardı şimdi getirmiyorlar. Pegasus uçakları da berbat o fiyat farkı için leş bir hava yolunu kullanmam. Asya olsa kullanırdım
thy de çok iyi degil hocam ayrıca tüm havayolları ile uçabilirsiniz bunda sorun yok ama + ve - konuşmak gerekirse en son tercih edecegim firma pegasus olurdu. Bu kişisel bir tercih belki boyunuz kısa ve kalıplı degilsiniz ya da standart bir uçuş sizi tatmin ediyordur kimse bilemez ve karışamaz da.dayı sen resmen kin beslemişsin pegasus en genç filoya sahip, sadece low cost yani düşük bütçeye hitap ediyor paran varsa git türk hava yollarından al kimse niye aldın demez
yani neye göre dediğinizi bilmiyorum ama bence gayet başarılı bir firma, avrupada ilk 3'ün içindethy de çok iyi degil hocam