kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Yeani çok bilmiyorum.Dil biliyormusun.
Ama dil şuan en küçük problem.
Yeani çok bilmiyorum.Dil biliyormusun.
Kanda ya ne okumak için gidiyorsun(hangi bölümü)Yeani çok bilmiyorum.
Ama dil şuan en küçük problem.
Şu an kesin şunu okuyucam diyemem.Kanda ya ne okumak için gidiyorsun(hangi bölümü)
ne kadar bütçeyle gitmeyi planlıyorsun?Şu an kesin şunu okuyucam diyemem.
Ama amcam kanada da yaşıyor.
Onun da yardımıyla bilgisayar ya da moda tasarım alanında bir bölüme gitmeyi düşünüyorum.
Yani sadece gidiş masrafları bile 30k yı buluyor.ne kadar bütçeyle gitmeyi planlıyorsun?
ben senin yerinde olsam liseyi orda okumazdım 1 2 yıl çalışıp para kazanırdım zaten amcan var onun evinde kalırsın cebinden fazla para çıkmaz türkiye ye gelirsin 2 yıllık üni okur tekrar gidersin bu sadece benim fikrim senin düşüncende güzelYani sadece gidiş masrafları bile 30k yı buluyor.
Ama oraya gittiğimde okul ve iş birlikte olacak.
Haftalık 20 saat çalışma izni var öğrencilerin.
Sen gidene kadar dolar düserse iyi olur.Yani sadece gidiş masrafları bile 30k yı buluyor.
Ama oraya gittiğimde okul ve iş birlikte olacak.
Haftalık 20 saat çalışma izni var öğrencilerin.
liseyi değil üniversiteyi orda okuyacak zaten.ben senin yerinde olsam liseyi orda okumazdım 1 2 yıl çalışıp para kazanırdım zaten amcan var onun evinde kalırsın cebinden fazla para çıkmaz türkiye ye gelirsin 2 yıllık üni okur tekrar gidersin bu sadece benim fikrim senin düşüncende güzel
Kanka liseyi orada okumaya gitmiyorum.ben senin yerinde olsam liseyi orda okumazdım 1 2 yıl çalışıp para kazanırdım zaten amcan var onun evinde kalırsın cebinden fazla para çıkmaz türkiye ye gelirsin 2 yıllık üni okur tekrar gidersin bu sadece benim fikrim senin düşüncende güzel
tamam onu anladım lise zaten bitiyor benim demek istediğim oraya gidip çalışman ve alışman sonra paranı kazanıp türkiye ye gelip üniyi tamamlayıp tekrar gitmen ve yaşamını orda sürdürmen demek istediğim buyduKanka liseyi orada okumaya gitmiyorum.
Benim bu haziran lise bitiyor.
Oraya ingilizce öğrenip üni okumaya gidiyorum
basarılı olup iyi seyler yaparsın inşallah.Kanka liseyi orada okumaya gitmiyorum.
Benim bu haziran lise bitiyor.
Oraya ingilizce öğrenip üni okumaya gidiyorum
neden kötü eğitim için türkiyeye gelsin kitamam onu anladım lise zaten bitiyor benim demek istediğim oraya gidip çalışman ve alışman sonra paranı kazanıp türkiye ye gelip üniyi tamamlayıp tekrar gitmen ve yaşamını orda sürdürmen demek istediğim buydu
orda iki işi birden yürütmek yerine daha kolay bir işi yapması daha mantıklı bence ben olsam öyle yapardım para biriktirip üniyi türkiyede rahat okumak bana göre daha mantıklı fikrim bu yöndebasarılı olup iyi seyler yaparsın inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden kötü eğitim için türkiyeye gelsin ki
Türkiyedeki en iyi üniversiteler bile dünya genelinde ilk 500 de değil.tamam onu anladım lise zaten bitiyor benim demek istediğim oraya gidip çalışman ve alışman sonra paranı kazanıp türkiye ye gelip üniyi tamamlayıp tekrar gitmen ve yaşamını orda sürdürmen demek istediğim buydu
Sağol kankabasarılı olup iyi seyler yaparsın inşallah.
neden kötü eğitim için türkiyeye gelsin ki
2 işi birden yürütmektense daha kolay bir işi yapmak daha mantıklıTürkiyedeki en iyi üniversiteler bile dünya genelinde ilk 500 de değil.
Neden orada dünya sıralamasında bir okulda okumak varken buradaki üniversitede okuyayım çok saçma
Sağol kanka