2001 izlerken yarısında uyumuştum. Uyumak için çok güzel bir film2001 space oddysey
The revenant
SpectralArkadaşlar lütfen bilim kurgu, uzay, aksiyon türlerinde bişeyler önerin lğtfen sıkıntıdan deliricem. interstellar the martian arrival gibi bilindik flimleri izledim lütfen bilmediğimi dusunebılecegınız fılmler, lutfeenn...
labırent, ss, train to busan, bird box harııc hepsini izledim. labirent ve bird boxı da asırı gerılım sevmedıgım ıcın ızlemedım. elıne saglık. ayrıca outside the wire filminin efektlerı sımdıye kadar gordugum en beraber efektler. abim izlrken gormustum. nasıl begendın sasırdım dogrusuSpectral
Code 8
Extraction
Outside the wire
6 underground
Tenet
The old guard
Labirent serisi izlemediysen
Jhon wick serisi izlemediysen
Suicide squad
Ready player one
Mad max:fury roads
Train to busan
Death race
Baby driver
Maymunlar cehennemi
Kingsman serisi
Yarının sınırında
Inception
Açlık oyunları serisi izlemediysen
Annihilation
Bird box
Lucy
Prometheus ==> devamında alien isolation eger bunu izlersen baglantili birbiriyle
Aklıma gelen bunlar zaten bunları izle ufkun genișler kötü film onermedim hepsi birbirinden kaliteli bunların aksiyon bilim kurgu hepsi
Aksiyon bol istiyosan once Extraction izle
Bilim kurgu olarak da ilk inception tavsiye ederim
Pasifik savașı 1 - 2Spectral
Code 8
Extraction
Outside the wire
6 underground
Tenet
The old guard
Labirent serisi izlemediysen
Jhon wick serisi izlemediysen
Suicide squad
Ready player one
Mad max:fury roads
Train to busan
Death race
Baby driver
Maymunlar cehennemi
Kingsman serisi
Yarının sınırında
Inception
Açlık oyunları serisi izlemediysen
Annihilation
Bird box
Lucy
Prometheus ==> devamında alien isolation eger bunu izlersen baglantili birbiriyle
Aklıma gelen bunlar zaten bunları izle ufkun genișler kötü film onermedim hepsi birbirinden kaliteli bunların aksiyon bilim kurgu hepsi
Aksiyon bol istiyosan once Extraction izle
Bilim kurgu olarak da ilk inception tavsiye ederim