Neler Yeni

Pek Bilinmedik Filmler Önerir Misiniz?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
labırent, ss, train to busan, bird box harııc hepsini izledim. labirent ve bird boxı da asırı gerılım sevmedıgım ıcın ızlemedım. elıne saglık. ayrıca outside the wire filminin efektlerı sımdıye kadar gordugum en beraber efektler. abim izlrken gormustum. nasıl begendın sasırdım dogrusu
O araya kacmis onu geçen izledim asiri hosuma gitmedi ama yinede asiri kotu degildi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sanırım ızlerken cok eglenmek degıl de ızlerken bıseyler kapabılmekten bahsedıyor.
Muhtemelen. Ben neredeyse tüm kültleri izlemiş biriyim. 2001 filmi çok bayık geldi kendi fikrim. Yoksa Kübrick'in diğer tüm filmlerini severim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar lütfen bilim kurgu, uzay, aksiyon türlerinde bişeyler önerin lğtfen sıkıntıdan deliricem. interstellar the martian arrival gibi bilindik flimleri izledim lütfen bilmediğimi dusunebılecegınız fılmler, lutfeenn...
space swapers

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şimdi aklıma geldi. Prometheus izle. Güzel bir uzay filmidir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
neden bilinmedik o.O2

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
neden bilinmedik o.O2
Bilinmedik olunca daha havalı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aa bak şimdi aklıma geldi. Bu film ağır bilinmedik bir film. Bayağı underrated yani. Ama süper muazzam bir bilim kurgu. Oyunun içine giriyorlar falan. RPG oyunu oynuyorlar. Filmin adı eXistenZ (Varoluş).

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

OUTRA

80+
Bilinmedik olunca daha havalı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aa bak şimdi aklıma geldi. Bu film ağır bilinmedik bir film. Bayağı underrated yani. Ama süper muazzam bir bilim kurgu. Oyunun içine giriyorlar falan. RPG oyunu oynuyorlar. Filmin adı eXistenZ (Varoluş).

havalı degıl, cok fazla bılım kurgu ve aksıyon fılm ve dızısı ızledım. cogunluk hep aynı fılm ve dızılerı onerecek ve ben onerdıklerının %90`ını bılecegım ıcın bılınmedık ıstedım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
havalı degıl, cok fazla bılım kurgu ve aksıyon fılm ve dızısı ızledım. cogunluk hep aynı fılm ve dızılerı onerecek ve ben onerdıklerının %90`ını bılecegım ıcın bılınmedık ıstedım.
Bana göre bilinmedik şeyleri izlemek havalı hissettiriyor. Ondan demiştim.

TamerKs

80+ Silver
My spy

Top Bottom