Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Çevrem var, forumlarda gruplarda falan birikmişliklerimiz var :D
Banka veya uygulama ref kampanyalarında da böyle +20-30ref başlıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arc raiders-tarkov aldım steame 35usd kaldı bi 50-60usd daha lazım battlepassler için :D
Olm çok iyi kskdkdkd klon içinde yine de yeni no gerekiyor değil mi ama knki

Olm çok iyi kskdkdkd klon içinde yine de yeni no gerekiyor değil mi ama knki
Evet her hesap için 1no gerekiyor, yandexte kullandığınız numaraları da perdigitalde onay için kullanın ben kodu kullandıgım kisinin nosunu da onaya kullandım 1/1 oldu

Evet her hesap için 1no gerekiyor, yandexte kullandığınız numaraları da perdigitalde onay için kullanın ben kodu kullandıgım kisinin nosunu da onaya kullandım 1/1 oldu
Hocam şu an ailedeki birinin teli ile yaptım 3 günün 1 günü tamamladı dedi diğer 2 telede klon uygulaması ile yapacağım kodlar 3.gün direk o telefona SMS olarak mı geliyor ve ayrıca sadece bir iki bir şey için arama yapsak oluyor mu ve tamamlama barını görebiliyormuyuz

Hocam şu an ailedeki birinin teli ile yaptım 3 günün 1 günü tamamladı dedi diğer 2 telede klon uygulaması ile yapacağım kodlar 3.gün direk o telefona SMS olarak mı geliyor ve ayrıca sadece bir iki bir şey için arama yapsak oluyor mu ve tamamlama barını görebiliyormuyuz
Girdiğin noya sms olarak geliyor, clonemaster indir orada 10-15tane clonlanıyor. 3.gün veya 14gün içinde sms olarak geliyor. Random arama yapman yeterli ben klavyede ne geldiyse önüme yazdım

Girdiğin noya sms olarak geliyor, clonemaster indir orada 10-15tane clonlanıyor. 3.gün veya 14gün içinde sms olarak geliyor. Random arama yapman yeterli ben klavyede ne geldiyse önüme yazdım
Kanka iyide bu klonlar için de ayrı no laİm demi misal 10 klan yaptin 10 farklı no yanj

Kod kaldımı?

Ekler

• IMG_6684.webp
    IMG_6684.webp
    24 KB · Hit: 57
Bitmedi bence bitseydi belli olurdu bide tel no girildiği için herkes bi kere yapabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis ben hiçbir kampanyaya katılmadım halde ilk kez katılıyorum normal mi 2 gün oldu
aynı şekil 3. günüm şuan kodun gelmesi gerekirdi bu ekran dışında bişi yok

devam ediyor mu tots kampoanyasına katıldık maçlar için bunada katılabiliyormuyum acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,907
Üyeler
187,119
Son üye
Mehmet256
Geri