Neler Yeni

Perfan 120h vs id se 224 mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
Bugün perfan 120h aldım id se 224 ile aynı diye sizce fark var mı içindeki macun iyi midir? montajı kolay mı
Yardımcı olan herkese teşekkürler
Birde son olarak bende 12mm fazla fan var takıyım mı yoksa dursun mu

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
perfan 120h daha çok övülüyor
Bugün perfan 120h aldım id se 224 ile aynı diye sizce fark var mı içindeki macun iyi midir? montajı kolay mı
Yardımcı olan herkese teşekkürler
Birde son olarak bende 12mm fazla fan var takıyım mı yoksa dursun mu
valla hangisi daha iyi bilmiyorum ama se 214xt aldım 5600 işlemcim için çok iyi oldu 52 55 dereceyi geçmiyor yükte

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklıma şey takıldı 224 biraz daha pahalı hani borusu falan mı ısı olarak daha mı performanslı

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Aklıma şey takıldı 224 biraz daha pahalı hani borusu falan mı ısı olarak daha mı performanslı
224xt benımkinin bi üstü işte gelen termal macun biraz daha iyi bide bi kaç bişey daha vardı tam hatırlamıyorum ama tabii ki daha performanslıdır ama çok bi fark olacağını bilmiyorum ama id cooling bu işi yapıyor fakat senın bahsettiğin soğutucuyda çok önerdiler bu forumda ama bazı sitelerdeki yorumlarda negatif yönde

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
224xt benımkinin bi üstü işte gelen termal macun biraz daha iyi bide bi kaç bişey daha vardı tam hatırlamıyorum ama tabii ki daha performanslıdır ama çok bi fark olacağını bilmiyorum ama id cooling bu işi yapıyor fakat senın bahsettiğin soğutucuyda çok önerdiler bu forumda ama bazı sitelerdeki yorumlarda negatif yönde
Teşekkürler birde ikinci fanı kendim taksam iyi olur mu

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
ürünü aldım demişsin kargolanmişsa zaten geçti olay bütçe olayı tamammen.2ci fanı takarken zorlanabilirsin ısı değerlerine göre davran 2ci fanın kaliteside önemli tabi montajını becerebilirsen rahat olursa yoksa değmez uğraşma

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
ürünü aldım demişsin kargolanmişsa zaten geçti olay bütçe olayı tamammen.2ci fanı takarken zorlanabilirsin ısı değerlerine göre davran 2ci fanın kaliteside önemli tabi montajını becerebilirsen rahat olursa yoksa değmez uğraşma
tmm teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372
Üyeler
164,657
Son üye
aykutbulunmaz
Top Bottom