Neler Yeni

Performax Xercon Kasa RGB Led Kapatma

Void

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
Bilgisayarım yattığım odada bulunduğundan ve geceleri oyun indirdigimden ötürü RGB Ledlerin saçtığı ışıklar beni rahatsız ediyor. Kasanın üzerinde Led butonu var fakat basmama rağmen bir etkisi gözlenmiyor. Durumdan rahatsızım ve nasıl bir çözümü olabilir veya tam olarak sorun nedir bilgili arkadaşlar yorumda bulunabilirse memnun kalırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bilgisayarım yattığım odada bulunduğundan ve geceleri oyun indirdigimden ötürü RGB Ledlerin saçtığı ışıklar beni rahatsız ediyor. Kasanın üzerinde Led butonu var fakat basmama rağmen bir etkisi gözlenmiyor. Durumdan rahatsızım ve nasıl bir çözümü olabilir veya tam olarak sorun nedir bilgili arkadaşlar yorumda bulunabilirse memnun kalırım.
Kağıt ile falan kapatabilirsin belki önüne koyabilirsin geçici olarak veya göz bandı falanda takabilirsiniz

Void

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kağıt ile falan kapatabilirsin belki önüne koyabilirsin geçici olarak veya göz bandı falanda takabilirsiniz
Haklısınız elbette fakat bunun elektriksel bir masrafı da var sonuçta. Voltajı düşük olsa dahi yüksek akım çekiyorlar ve gerekmediği durumlarda kapatabilmeyi tercih ederim.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Garanti süresi devam ediyorsa garantiye gönderin.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Void

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Kasanın led bağlantılarını doğru yapmamış olabilirsiniz. kontrol edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,940
Üyeler
169,035
Son üye
Kil_Switch
Top Bottom