Neler Yeni

PES 13 nereden indirebilirim

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Sağlam bir şekilde nereden indirebilirim?

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
Oyun indir club sitesinden güvenilir

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
2 3 tane oyun indirdiğin ve virüs bulmadığı için güvenilir değil.
Ben korsan indirmem gerek şeyleri uzun yıllardır indiriyorum hiç bir şey de gelmedi şu ana kadar oyun indir club ten daha güvenilir site biliyorsan söyleyebilirsin

salla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ssksk
Ben sadece fitgirl den indiriyorum en güveniliri o onada baktım 2016-2017-2018-2019 var

DogancanYr

80+ Bronze
Ben korsan indirmem gerek şeyleri uzun yıllardır indiriyorum hiç bir şey de gelmedi şu ana kadar oyun indir club ten daha güvenilir site biliyorsan söyleyebilirsin
İlk olarak indirme linklerini gogleye yapıştırırsan (reklamları geçtikten sonra) o oyunun gerçek yüklendiği siteyi bulursun.
İkincisi Türk siteleri başka sitelerden alıyor. Ne yüklemeye ne de oyunu indirmeye zaman ayırıyorlar.
Son olarak ücretsiz antivirüsler bir işe yaramıyor.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berat Taşçı
İlk olarak indirme linklerini gogleye yapıştırırsan (reklamları geçtikten sonra) o oyunun gerçek yüklendiği siteyi bulursun.
İkincisi Türk siteleri başka sitelerden alıyor. Ne yüklemeye ne de oyunu indirmeye zaman ayırıyorlar.
Son olarak ücretsiz antivirüsler bir işe yaramıyor.
Oyun indir clubte reklamsız tek tıkla indirilen linkler veriliyor başka yabancı sitelerden aldığı doğru ancak virüs gibi bir durumla karşılaşmadım yıllardır kaspersky in ücretli versiyonlarındada taramalarda virüs görülmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,644
Üyeler
160,279
Son üye
skorkmzz
Top Bottom