POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Sağlam bir şekilde nereden indirebilirim?
2 3 tane oyun indirdiğin ve virüs bulmadığı için güvenilir değil.Oyun indir club sitesinden güvenilir
Aga güvenilir varmı bildiğin siteForumda korsana teşvik yasak ama tek çaren korsan torentle indircen knkm
Ben korsan indirmem gerek şeyleri uzun yıllardır indiriyorum hiç bir şey de gelmedi şu ana kadar oyun indir club ten daha güvenilir site biliyorsan söyleyebilirsin2 3 tane oyun indirdiğin ve virüs bulmadığı için güvenilir değil.
Parayla da alamıyorum ki? 13 nereden bulacağım?Forumda korsana teşvik yasak ama tek çaren korsan torentle indircen knkm
Oyunindirv1pten indirdim problem olur mu?Ben sadece fitgirl den indiriyorum en güveniliri o onada baktım 2016-2017-2018-2019 var
İlk olarak indirme linklerini gogleye yapıştırırsan (reklamları geçtikten sonra) o oyunun gerçek yüklendiği siteyi bulursun.Ben korsan indirmem gerek şeyleri uzun yıllardır indiriyorum hiç bir şey de gelmedi şu ana kadar oyun indir club ten daha güvenilir site biliyorsan söyleyebilirsin
Valla knkm ben sadece torrentte fitgirl ya da dodi kullanırım öbürlerinden sorumluluk almam bi bilgim yokOyunindirv1pten indirdim problem olur mu?
Oyun indir clubte reklamsız tek tıkla indirilen linkler veriliyor başka yabancı sitelerden aldığı doğru ancak virüs gibi bir durumla karşılaşmadım yıllardır kaspersky in ücretli versiyonlarındada taramalarda virüs görülmediİlk olarak indirme linklerini gogleye yapıştırırsan (reklamları geçtikten sonra) o oyunun gerçek yüklendiği siteyi bulursun.
İkincisi Türk siteleri başka sitelerden alıyor. Ne yüklemeye ne de oyunu indirmeye zaman ayırıyorlar.
Son olarak ücretsiz antivirüsler bir işe yaramıyor.