PES 2021'e 2020'nin aynısı desek pek yanlış olmaz. Sezon güncellemesi harici çok yenilik olmayacak. Konami PES 22'ye hazırlanıyor.başlık biraz sıkıntılı olabilir fakat steamde pes 20 100 TL civarı iken pes 21 in 65 TL olması garip geldi gerçek pes ise hemen alıcam
Harbiden neden bu kadar ucuz, gerçek gibi yani fake pes de değil. Bu sene e spor'a yöneleceklerdi belki de ondan dolayı ucuz yaptılar ki insanlar alabilsin, çok kişiye hitap edebilisin. Amaa cidden çok ucuz hele ki nba 2k21 ve fifa 2021 bu kadar pahalı çıkacakken.başlık biraz sıkıntılı olabilir fakat steamde pes 20 100 TL civarı iken pes 21 in 65 TL olması garip geldi gerçek pes ise hemen alıcam
nba 2020 yi 20 TL'ye aldım steamden indirimdeHarbiden neden bu kadar ucuz, gerçek gibi yani fake pes de değil. Bu sene e spor'a yöneleceklerdi belki de ondan dolayı ucuz yaptılar ki insanlar alabilsin, çok kişiye hitap edebilisin. Amaa cidden çok ucuz hele ki nba 2k21 ve fifa 2021 bu kadar pahalı çıkacakken.
nasıl yaniyanlış bimiyorsam onu alman için pes20 olması lazım çünku pes21 ücretli bir güncelleme olması lazım
Oyuna hiç bir yenilik getirmedikleri için bir 3 tane manager stadyumlar oyuncu yüzleri falan pes 22 yi bekle unreal engine falan olcak varya ÜFFFFFbaşlık biraz sıkıntılı olabilir fakat steamde pes 20 100 TL civarı iken pes 21 in 65 TL olması garip geldi gerçek pes ise hemen alıcam
Alakası yok 2 oyunda steamde gözüküyor yeni pes gelince kaldırıyorlar eskisiniyanlış bimiyorsam onu alman için pes20 olması lazım çünku pes21 ücretli bir güncelleme olması lazım
PEKİ BENİM SİSTEM KALDIRIRMI 22 YİOyuna hiç bir yenilik getirmedikleri için bir 3 tane manager stadyumlar oyuncu yüzleri falan pes 22 yi bekle unreal engine falan olcak varya ÜFFFFF
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alakası yok 2 oyunda steamde gözüküyor yeni pes gelince kaldırıyorlar eskisini
Sistemin ne ki hocamPEKİ BENİM SİSTEM KALDIRIRMI 22 Yİ
Kaldırmama ihtimali yok.PEKİ BENİM SİSTEM KALDIRIRMI 22 Yİ
Kaldırır ama gol sevinçlerinde FPS düşerKaldırmama ihtimali yok.