Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
sistem gereksinimleri hakkında bir bilgi var mı
Fifa da bundan üste kalır bir yanı yok. Onda da buglar var. Adam hem fake rabona verip +elastico +fake top götüren bir futbolcu bu zamana kadar görmedim.oyunun temeli kötü olduktan sonra, bana ücretsiz star kadro verse gene oynamam gider para verir fifa oynarım rezil bir seri
Yorumlara bakarsak fifaya yaklaşmayı bırak daha da oyuncu kaybedecek gibi duruyor.Oyun ücretli olsa bir nebze haklısın ama oyun her platformda ücretsiz. Ayrıca grafiklerde ben pek bir sıkıntı göremedim. Aşırı iyi değil tabii ama kötü de değil grafikler. Oyun serverlarında vesaire sıkıntı çıkmadıkça gayet de oyuncu kitlesine sahip olacaktır tahminimce. Bence bir intihar falan değil, FIFA'ya yaklaşmak için gereken bir şeydi bu ücretsiz yapma olayı.
Galiba sende koyu fifacısın.Insanlar iyi olan mekanik ve grafiğe niye dislike atsın, gayet grafikleri kötüleşmiş görünüyor.
Dislike sayısı nefret edildiğini gösteriyor, aynı Battlefield 5 gibi olur büyük ihtimalle.
Dice kendi kafasına sıkmıştı.
Konami de kendi ayağına sıkmış oldu böylece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca pes avukatısın galiba, nedir bu savunma aşkı?
adamlar crossplay getirmiş ben gidipte mobildeki adamla eşleşmek istemiyorum veyada mobile göre oynamak istemiyorum oyunun temelini gördük zaten her seneki rezil bir pes git youtubeye yaz pes 2022 demo izle futbol oyunu sadece grafik ile olmuyorGaliba sende koyu fifacısın.
Oyunu görmeden gereksiz konuştuğun için bu tavrım,adamlar yeni oyun motoruyla yeni bir pes yapmaya çalışıyor belli ki oyuncuları kâle alıp birşeyler yapmaya çalışmışlar.
Ayrıca BF5'de fiyatı harici iyi oyundu.
Ya kardeşim oynamazsın olur biter neden bu kadar kasıyorsun ki?adamlar crossplay getirmiş ben gidipte mobildeki adamla eşleşmek istemiyorum veyada mobile göre oynamak istemiyorum oyunun temelini gördük zaten her seneki rezil bir pes git youtubeye yaz pes 2022 demo izle futbol oyunu sadece grafik ile olmuyor
Fifaci falan değilim, objektifim.Galiba sende koyu fifacısın.
Oyunu görmeden gereksiz konuştuğun için bu tavrım,adamlar yeni oyun motoruyla yeni bir pes yapmaya çalışıyor belli ki oyuncuları kâle alıp birşeyler yapmaya çalışmışlar.
Ayrıca BF5'de fiyatı harici iyi oyundu.
Mekanikleri kötü müydü? Gayet iyiydi bu arada oynamadın herhalde oyunu.Fifaci falan değilim, objektifim.
Çıkarın bu at gözlüğünüzü de biraz objektif olun
Adamlar mobil oyun yapmışlar bayağı
Ayrıca bf5 in fiyatı da kendisi de mekanikleri de faciaydı. Bf1 den sonra tam bir hayal kırıklığı oldu.
Bf5 e iyi diyen birinden bu beklenir zatenMekanikleri kötü müydü? Gayet iyiydi bu arada oynamadın herhalde oyunu.
Objektif felan de değilsin ön yargı ile konuşuyorsun,daha oyun çıkmadan çok kötü diyorsun eğer kötüyse kötü yapacak bir şey yok yukardaki arkadaşa dediğim gibi oynamazsın oyunu olur biter sonuçta ücretsiz,kaybedeceğin bir şey yok.
Kaç saatin var oyunda merak ediyorum gerçekten.Bf5 e iyi diyen birinden bu beklenir zaten
Merak etme hem de ps4 üzerinden denedim
Gayet saçma bir oyundu, battlefield 1 in; mekanikleri bozulup, tanklar, uçaklar falan değiştirilen DLC paketi gibi birşeydi
Ayrıca zaten bir oyunun kalitesi trailerdan başından belli olur, kimse iyi bir oyuna kötü bir trailer yapıp emeklerinin içine etmez merak etme.