Neler Yeni

PES 2022 Bedava olacak!

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
oyunun temeli kötü olduktan sonra, bana ücretsiz star kadro verse gene oynamam gider para verir fifa oynarım rezil bir seri
Fifa da bundan üste kalır bir yanı yok. Onda da buglar var. Adam hem fake rabona verip +elastico +fake top götüren bir futbolcu bu zamana kadar görmedim.

Pes'in gerçekçilik 0 ise Fifa'nın da gerçekçiliği 0.

Bugları saymıyorum bile.

BIGGZ

80+ Bronze
Oyun ücretli olsa bir nebze haklısın ama oyun her platformda ücretsiz. Ayrıca grafiklerde ben pek bir sıkıntı göremedim. Aşırı iyi değil tabii ama kötü de değil grafikler. Oyun serverlarında vesaire sıkıntı çıkmadıkça gayet de oyuncu kitlesine sahip olacaktır tahminimce. Bence bir intihar falan değil, FIFA'ya yaklaşmak için gereken bir şeydi bu ücretsiz yapma olayı.
Yorumlara bakarsak fifaya yaklaşmayı bırak daha da oyuncu kaybedecek gibi duruyor.

Binlerce kağıt saydığım pc de mobil oyunu mu oynayacağım ben? Fifa oynarım daha iyi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konami kenddi ayağına sıktı bi seri daha tozlu raflara kalktı kalkacak

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Insanlar iyi olan mekanik ve grafiğe niye dislike atsın, gayet grafikleri kötüleşmiş görünüyor.

Dislike sayısı nefret edildiğini gösteriyor, aynı Battlefield 5 gibi olur büyük ihtimalle.

Dice kendi kafasına sıkmıştı.
Konami de kendi ayağına sıkmış oldu böylece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca pes avukatısın galiba, nedir bu savunma aşkı?
Galiba sende koyu fifacısın.
Oyunu görmeden gereksiz konuştuğun için bu tavrım,adamlar yeni oyun motoruyla yeni bir pes yapmaya çalışıyor belli ki oyuncuları kâle alıp birşeyler yapmaya çalışmışlar.
Ayrıca BF5'de fiyatı harici iyi oyundu.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyunu görmeden gereksiz konuştuğun için bu tavrım,adamlar yeni oyun motoruyla yeni bir pes yapmaya çalışıyor belli ki oyuncuları kâle alıp birşeyler yapmaya çalışmışlar.
adamlar crossplay getirmiş ben gidipte mobildeki adamla eşleşmek istemiyorum veyada mobile göre oynamak istemiyorum oyunun temelini gördük zaten her seneki rezil bir pes git youtubeye yaz pes 2022 demo izle futbol oyunu sadece grafik ile olmuyor

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
adamlar crossplay getirmiş ben gidipte mobildeki adamla eşleşmek istemiyorum veyada mobile göre oynamak istemiyorum oyunun temelini gördük zaten her seneki rezil bir pes git youtubeye yaz pes 2022 demo izle futbol oyunu sadece grafik ile olmuyor
Ya kardeşim oynamazsın olur biter neden bu kadar kasıyorsun ki?
Demo değil birde o oyun,test sürümüydü.

BIGGZ

80+ Bronze
Fifaci falan değilim, objektifim.
Çıkarın bu at gözlüğünüzü de biraz objektif olun

Adamlar mobil oyun yapmışlar bayağı

Ayrıca bf5 in fiyatı da kendisi de mekanikleri de faciaydı. Bf1 den sonra tam bir hayal kırıklığı oldu.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Fifaci falan değilim, objektifim.
Çıkarın bu at gözlüğünüzü de biraz objektif olun

Adamlar mobil oyun yapmışlar bayağı

Ayrıca bf5 in fiyatı da kendisi de mekanikleri de faciaydı. Bf1 den sonra tam bir hayal kırıklığı oldu.
Mekanikleri kötü müydü? Gayet iyiydi bu arada oynamadın herhalde oyunu.
Objektif felan de değilsin ön yargı ile konuşuyorsun,daha oyun çıkmadan çok kötü diyorsun eğer kötüyse kötü yapacak bir şey yok yukardaki arkadaşa dediğim gibi oynamazsın oyunu olur biter sonuçta ücretsiz,kaybedeceğin bir şey yok.

BIGGZ

80+ Bronze
Mekanikleri kötü müydü? Gayet iyiydi bu arada oynamadın herhalde oyunu.
Objektif felan de değilsin ön yargı ile konuşuyorsun,daha oyun çıkmadan çok kötü diyorsun eğer kötüyse kötü yapacak bir şey yok yukardaki arkadaşa dediğim gibi oynamazsın oyunu olur biter sonuçta ücretsiz,kaybedeceğin bir şey yok.
Bf5 e iyi diyen birinden bu beklenir zaten :D

Merak etme hem de ps4 üzerinden denedim

Gayet saçma bir oyundu, battlefield 1 in; mekanikleri bozulup, tanklar, uçaklar falan değiştirilen DLC paketi gibi birşeydi

Ayrıca zaten bir oyunun kalitesi trailerdan başından belli olur, kimse iyi bir oyuna kötü bir trailer yapıp emeklerinin içine etmez merak etme.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bf5 e iyi diyen birinden bu beklenir zaten :D

Merak etme hem de ps4 üzerinden denedim

Gayet saçma bir oyundu, battlefield 1 in; mekanikleri bozulup, tanklar, uçaklar falan değiştirilen DLC paketi gibi birşeydi

Ayrıca zaten bir oyunun kalitesi trailerdan başından belli olur, kimse iyi bir oyuna kötü bir trailer yapıp emeklerinin içine etmez merak etme.
Kaç saatin var oyunda merak ediyorum gerçekten.
Bf5'in silah mekanikleri ve oynanışı gayet iyi hatta BF1'den de biraz daha iyi diyebilirim ama BF1 atmosferi ve eğlencesi yüzünden şahsen bana daha çok hitap eden bir oyun.
Trailer'ı kötü olupta piyasada tutulan bir sürü iyi oyun var,tam tersi durumlarda oluyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,568
İsim
Dontaçhi kâfi.
Konami'nin taht yarışına girmek için böyle bir şey yapmaya kesinlikle ihtiyacı vardı. Doğru bir karar olmuş. Umarım benim külüstür ile oynayabilirim oyunu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,521
Üyeler
168,144
Son üye
encore35
Top Bottom