buyurpes 2024 oynayanlar konunun altına mesaj atabilirlermi bi kaç şey sormam lazım
evet efootball 24 pc depc versiyonumu oynuyosun knka
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok knkam pc
knka oyun ücretsizde bi kaç sorum olcak tüm takımlar fln varmı offline oynamak için soruyorum yoksa ayriyetten bi ücret ödememiz gerekiyormuevet efootball 24 pc de
Çoğu takım var ama hepsi neredeyse lisanssız gidip CRACK FIFA 23 indir daha iyiknka oyun ücretsizde bi kaç sorum olcak tüm takımlar fln varmı offline oynamak için soruyorum yoksa ayriyetten bi ücret ödememiz gerekiyormu
lisans önemli değil ya 10 dan fazla takım olsun yeterÇoğu takım var ama hepsi neredeyse lisanssız gidip CRACK FIFA 23 indir daha iyi
takım varda lisanssız neredeyse hepsi extra ücrete gerek yok sarıyor açıkçası fifa 24 indirimi bekliyorum bendeknka oyun ücretsizde bi kaç sorum olcak tüm takımlar fln varmı offline oynamak için soruyorum yoksa ayriyetten bi ücret ödememiz gerekiyormu
offline olarak kariyer falan yok haberin olsun çok bir oynama şansın yok öyle offline oynayayım diye 2 kol ile yan yana maç atmayacaksan veya arkadaşın ile çok bakmaknka oyun ücretsizde bi kaç sorum olcak tüm takımlar fln varmı offline oynamak için soruyorum yoksa ayriyetten bi ücret ödememiz gerekiyormu
basit etkinlik maçları var aynı şeyleri tekrarlayacam diyosan sana kalmıştakım varda lisanssız neredeyse hepsi extra ücrete gerek yok sarıyor açıkçası fifa 24 indirimi bekliyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
offline olarak kariyer falan yok haberin olsun çok bir oynama şansın yok öyle offline oynayayım diye 2 kol ile yan yana maç atmayacaksan veya arkadaşın ile çok bakma