taktik bilmem ama üst düzey 2 orta saha bu takımı adam ederMerhabalar 2 gün önce pese başladım sizce nasıl? Ayrıca daha hızlı kasmak için bir taktik var mı?
bol bol maç yap myclup coin kas top aç yeni başlama rağmen kadron orta seviyedeMerhabalar 2 gün önce pese başladım sizce nasıl? Ayrıca daha hızlı kasmak için bir taktik var mı?
Alıntıyı görüntüle
103 Messinin hızı fena.Ama 2gün için fena değil.Çoğu kişi Messi çıkardığı için oyunu oynamak zor ve abim oynuyordu kasıyordu oda sildi ben CRUYFF Falan vardı.Kasmıyosa çok güzel oyunMerhabalar 2 gün önce pese başladım sizce nasıl? Ayrıca daha hızlı kasmak için bir taktik var mı?
Alıntıyı görüntüle
Eğer hala oyunu silmediyseniz şuan hangi modlarda oynamak en iyisi?Simdilik kotu, kendi takimimi da atayim madem.
Alıntıyı görüntüle
Benim inanılmaz bir kadrom vardı yaklaşık 4000 takım gücüne yakın ama maalesef ios 15 beta kurarken resetledim teli ve geri getiremedim bir türlü ama şimdiki haliyle fena değil.Merhabalar 2 gün önce pese başladım sizce nasıl? Ayrıca daha hızlı kasmak için bir taktik var mı?
Alıntıyı görüntüle
2 gün için kötü değil ama genel olarak bakıldığı zaman kadro kötü.Merhabalar 2 gün önce pese başladım sizce nasıl? Ayrıca daha hızlı kasmak için bir taktik var mı?
Alıntıyı görüntüle