YazılımKafa
80+ Silver
Bunları buldum. Sınır 50k ise en iyi bunlar.evet şuan bakıyorum var mıdır bir öneriniz
Bunları buldum. Sınır 50k ise en iyi bunlar.evet şuan bakıyorum var mıdır bir öneriniz
Ssd ve ram yükseltmek kolay. 0 olup 32 ram ve yüksek ssd bulması kolay olmuyor. O yüzden alıp sonradan takmak daha mantıklıHocam bilgisayar tavsiyesi burada isteme bot gibi o fiyattaki gaming pcyi atıyorlar. Adam yazılımcıyım diyor gaming pc atıyor mimarım diyor atıyor tıp okuyacağım not tutacağım diyor atıyor. Adamın attığı pc 16gb ram gel benim çöp poşetini satayım daha iyi. 3D yazmışsın mesela okuyan yok git 32 gb al. Büyük hdd'li laptop bak. Adam 512 ssd atmış.
hocam hepsiburada world kartı 12 taksit bittikten sonra direkt kapatabiliyor muyuzPeşine 12 ay taksit varsa ihtiyacı olmayanda alır, aceleniz yoksa kasım indirimlerinde hepsiburada worlde o kampanyayı gene getirir tahminim amazonda yapıyor 2 ay daha beklemeniz gerekiyor lakin.
hb'dan bana da ateşlesener misin öneri. max 40 k iş için arada oyun da oynatsın ekran iyi olmalı. kaba saba oyun bilgisayarı istemiyorum bu arada mobilite de önemliBunları buldum. Sınır 50k ise en iyi bunlar.
Merhaba öncelikle apple hastasıysan buna bakmanı öneririm https://ty.gl/6cjmdc7lmpbkobildiğim kadarıyla peşin fiyatına 12 taksit hiç biryerde yok en fazla 6 ay var (emin değilim)