Neler Yeni

Peşin fiyatına 6 taksit ile almayı düşündüğüm pc sizce nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Peşin fiyatına 6 taksit ile 52.000 TL ' ye geliyor. Aylık ödemesi 8600 TL. Diğer sitelerde bu fiyata (taksit seçenekleri dahil) başka ürün bulamadım açıkçası. Yıl sonu geldiği içinde elimi çabuk tutmam lazım 2 haftadır sistem bakmaktan yoruldum artık. Düşüncelerinizi , fikirlerinizi lütfen saygı çerçevesinde paylaşırsanız senirim ek olarak alınırsa neden alınır ? alınmazsa neden alınmaz ? şeklinde cevap verirseniz daha iyi olur çünkü alınmaz dedikten sonra diyen arkadaş düzgün bir sistem paylaşmıyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Ekler

• 2024-12-16 13_06_26-Hesabım - Game Garaj - Opera.png
    2024-12-16 13_06_26-Hesabım - Game Garaj - Opera.png
    34.7 KB · Hit: 62

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,856
İsim
Can BOZKURT
Peşin fiyatına 6 taksit ile 52.000 TL ' ye geliyor. Aylık ödemesi 8600 TL. Diğer sitelerde bu fiyata (taksit seçenekleri dahil) başka ürün bulamadım açıkçası. Yıl sonu geldiği içinde elimi çabuk tutmam lazım 2 haftadır sistem bakmaktan yoruldum artık. Düşüncelerinizi , fikirlerinizi lütfen saygı çerçevesinde paylaşırsanız senirim ek olarak alınırsa neden alınır ? alınmazsa neden alınmaz ? şeklinde cevap verirseniz daha iyi olur çünkü alınmaz dedikten sonra diyen arkadaş düzgün bir sistem paylaşmıyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
yani vadeli böyleyse normal ama vadesiz 43 44 e mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani vadeli böyleyse normal ama vadesiz 43 44 e mevcut
Evet evet dediğiniz gibi nakit verebilecek olsam bakacağım da vadesiz 43 , 44 olan sistemler vade farkıyla hem 55-56 civarına çıkıyor hem de şuan baktığım sistemdeki gibi ( diğerlerine kıyasla ) kaliteli ve değer bakımından iyi değiller. Teşekkür ederim yorumun için.

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali taha
Bütçe tam nedir hocam, oyun için mi düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Bütçe tam nedir hocam, oyun için mi düşünüyorsunuz?
Evet hocam oyun için düşünüyorum. Bütçe olarak şöyle hocam aylık 8600 TL ödeyebilecek gücüm var ( 6 ay olması koşuluyla )

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
Evet hocam oyun için düşünüyorum. Bütçe olarak şöyle hocam aylık 8600 TL ödeyebilecek gücüm var ( 6 ay olması koşuluyla )
1080p için fazla hocam. 1080p sistem ayarlayalım size. Ödemesi de rahat olur isterseniz. 7700XT'li sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
1080p için fazla hocam. 1080p sistem ayarlayalım size. Ödemesi de rahat olur isterseniz. 7700XT'li sistem.
Şuan elimde 1080p var fakat 2k monitör gelecek. Bu yüzden böyle bir sistem almak istedim.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
Şuan elimde 1080p var fakat 2k monitör gelecek. Bu yüzden böyle bir sistem almak istedim.
İsterseniz uzun vadeli bir sistem ayarlayalım, ileri de ekran kartını satıp biriktirip daha iyi bir kart alabilirsiniz mantıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
İsterseniz uzun vadeli bir sistem ayarlayalım, ileri de ekran kartını satıp biriktirip daha iyi bir kart alabilirsiniz mantıklı olur.
Bütün önerilere açığım hocam. Aylık 6 taksit ile 8600 TL olacak şekilde bütün önerilerinize açığım lakin tek tek toplayamam birleştirmeyi hem bilmiyorum hem de başka yerlere gidip yaptırmak istemiyorum. Hazır bulabilirsek çok mutlu olurum.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Heisenberg
Hocam hangi kredi 35.000 0 faizli kredi veriyor ondan çekip 5 de üstüne ekleyip vade farksız haliyle almanı öneririm. 🙏🏻🙏🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Hocam hangi kredi 35.000 0 faizli kredi veriyor ondan çekip 5 de üstüne ekleyip vade farksız haliyle almanı öneririm. 🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ediyorum kontrol edeceğim gün içinde.

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali taha
Eğer oyun için ise 7900xt daha iyi fps alırsın tek tek alırsan daha iyi ve hesaplı sistem toplarsın yukarıdakiler pek iyi parçalar değil

Top Bottom