Neler Yeni

Peşin fiyatına 6 taksit ile almayı düşündüğüm pc sizce nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Eğer oyun için ise 7900xt daha iyi fps alırsın tek tek alırsan daha iyi ve hesaplı sistem toplarsın yukarıdakiler pek iyi parçalar değil
Aldım artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Peşin 6 taksit olmasa zaten bu fiyatlara çıkmam mümkün değildi. Ryzen 5 7500F + 4070 li sisteme 42-43 k civarı para istiyorlar hemen hemen her sitede 32 gb ram 1 tb ssd + soğutma eklediğinde. En azından faiz ödemeden peşin fiyatına bu pc yi alabildim. 4 ram slotu + 2 m2 slotu beni baya bi süre yükseltme anlamında idare eder. 7600x ve 4070 super de 3-4 yıl götürür diye düşünüyorum. Sıvı soğutmayı taksit bittikten sonra muhtemelen değiştirir üzerine bir tane de 1 tb daha m2 eklerim diye düşünüyorum. Önerileriniz için tekrardan çok teşekkür ederim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
1734444962458.png
Böyle alsaydınız dah aiyiydi.Soğutucu oradan almak yerıne thermalright 360 veya lt720 alsaydınız çok çok daha iyiydi

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ümit
taksitle bu fiyatlar normal peşin ne kadar o önemli. ve sistem son derece iyi, işlemci olsun ekran kartı ve anakart seni uzun süre götürür hayırlı olsun.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Ege
Peşin fiyatına 6 taksit ile 52.000 TL ' ye geliyor. Aylık ödemesi 8600 TL. Diğer sitelerde bu fiyata (taksit seçenekleri dahil) başka ürün bulamadım açıkçası. Yıl sonu geldiği içinde elimi çabuk tutmam lazım 2 haftadır sistem bakmaktan yoruldum artık. Düşüncelerinizi , fikirlerinizi lütfen saygı çerçevesinde paylaşırsanız senirim ek olarak alınırsa neden alınır ? alınmazsa neden alınmaz ? şeklinde cevap verirseniz daha iyi olur çünkü alınmaz dedikten sonra diyen arkadaş düzgün bir sistem paylaşmıyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz ? İşlemci 7500f veya 7600 düşülmeli, ekran kartı inno3d twinx2 yapılmalı. Birde ram daha ucuz bir şey seçilebilir. İşlemci ve ekran kartı kesin değişmeli diyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz ? İşlemci 7500f veya 7600 düşülmeli, ekran kartı inno3d twinx2 yapılmalı. Birde ram daha ucuz bir şey seçilebilir. İşlemci ve ekran kartı kesin değişmeli diyebilirim
Hocam artık satın aldım dediğiniz gibi işlemciler arasında %10-12 fark oynasa da almışken alayım dedim. Ram için de aynı şekilde CL 32 6400 Mhz çok tatlı ramler sağlam iş yapacağını düşünüyorum. Paliti de inanın sırf RGB için aldım soğutma farkına baktım 7-8 derecelerde oynuyor. Zaten yıllık bakımlarını vs yaptırırım güzel bakarım umuyorum ki bir problem olmaz. Gerçekten içime sinerek aldığım ilk bilgisayarım olacak. Çok merak ediyorum 2k da oyun performansı nasıl bir şey. Hatta 1080 p de ultrada bir kez bile oyun oynamadım :D bu yüzden heyecanlıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleBöyle alsaydınız dah aiyiydi.Soğutucu oradan almak yerıne thermalright 360 veya lt720 alsaydınız çok çok daha iyiydi
6 ay sonra değiştireceğim şu anlık idare edeceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom