Neler Yeni

PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİTLE MONSTER ABRA A5 ALINIR MI?

yusufi7

80+
Anlaşılan bilgisayardan anlamıyorsunuz bilgisayar rtx 2050 üstelik 4 GB onu da geçtim 50w ekran kartı mı olur 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlaşılan bilgisayardan anlamıyorsunuz bilgisayar rtx 2050 üstelik 4 GB onu da geçtim 50w ekran kartı mı olur 😂
ben hic incelemedim genel olarak arkadaşıma alma dedim pek vaktim yok buraya attım genel inceleme icin

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iyi ki alma demişsiniz cihaz fiyatına göre çok kötü bütçeyi söyleyin bir de kullanım amacı yardımcı olunur
yksye hazırlanacak pederi bunu beğenmiş ben alma dedim sipariş gecmiş peder yok işlemcisi cok iyi yok rami 16 falan filan diyor arkadaş bütceside 22k bunun gibi ama 6 taksitle 22 ye aldılar öyle düşün üc gundur iptal ettirmeye calısıyorumda dinlemiyor tek iyi yanı vade farksız taksit :D

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
yksye hazırlanacak pederi bunu beğenmiş ben alma dedim sipariş gecmiş peder yok işlemcisi cok iyi yok rami 16 falan filan diyor arkadaş bütceside 22k bunun gibi ama 6 taksitle 22 ye aldılar öyle düşün üc gundur iptal ettirmeye calısıyorumda dinlemiyor tek iyi yanı vade farksız taksit :D
Keşke bunu alsaymış. Tam F/P

Claw's

80+ Silver
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v21-3/ peşin fiyatına 6 taksitle bi arkadaş aldı 21999 liraya hakediyor mu iyi midir monster aldığım duyumlara göre pek tavsiye edilmiyor ama bir sormak istedim
Fiyatına göre çok güçlü işlemcisi var. Bu fiyatta genelde 8gb ram olur bunda 16gb ram var. Üstüne peşin fiyatına 6 ay taksit ve çanta veriyolar. Fiyat/performans olarak çok iyi.
Birçok kişi monster'in ısındığından bahsediyor. Acaba bu sorun kaliteli bir termal macunla çözülür mü? Veya monster ısınıyor bir şehir efsanesinden mi ibaret.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
Fiyatına göre çok güçlü işlemcisi var. Bu fiyatta genelde 8gb ram olur bunda 16gb ram var. Üstüne peşin fiyatına 6 ay taksit ve çanta veriyolar. Fiyat/performans olarak çok iyi.
Birçok kişi monster'in ısındığından bahsediyor. Acaba bu sorun kaliteli bir termal macunla çözülür mü? Veya monster ısınıyor bir şehir efsanesinden mi ibaret.
ısınıyorsa sorun yok kanka bizim buraya daha doğalgaz gelmedi arkadaşın evide ufak rahat eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v21-3/ peşin fiyatına 6 taksitle bi arkadaş aldı 21999 liraya hakediyor mu iyi midir monster aldığım duyumlara göre pek tavsiye edilmiyor ama bir sormak istedim
ikimizde teknoloji cahili değiliz elhamdülillah sorduğum şey adamların 6 taksit yani aylık 3666 lira verecek parası var ben size bu notebook 22 bine alınır mı demiyorum bu notebook aylık 3666 liraya alınır mı diyorum lütfen soruyu güzel anlayıp öyle cevaplayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,319
Üyeler
161,263
Son üye
mustafabilce
Top Bottom