350-400 arası satılıyor 2006 model otomatik cabrio alınır mı
Alınmaz kankam tavandan su alma sorunları oluyor şanzıman sorunları oluyor elektronik arızalar oluyor sıkıntı yani350-400 arası satılıyor 2006 model otomatik cabrio alınır mı
Peugeot nun otomatik arabaları sorunlu oluyor ona göre dikkatli baktırmak gerekli
genç işi ne alabilirim max400kAlınmaz kankam tavandan su alma sorunları oluyor şanzıman sorunları oluyor elektronik arızalar oluyor sıkıntı yani
genç işi araba kalmadı maalesef. ticari alabilirsen eski kasa kangoolardan öneririm ayağını yerden keser sadecegenç işi ne alabilirim max400k
Megan 1 coupe 1.6 1.6 v 400 den aşağı fiyatlı da bulursun bakımları yapılınca çok bir masraf açmaz en masrafsız genç arabasıgenç işi ne alabilirim max400k
Hocam vtec kasa civic alın geçin, derseniz ben onları sevmiyorum Hyundai Coupe'lar oluyor onlara da bakabilirsiniz, Proton GLXİ 416 da çok güzel arabadırgenç işi ne alabilirim max400k
Hocam proton parça sorunu usta sorunu vs olmuyormu?Hocam vtec kasa civic alın geçin, derseniz ben onları sevmiyorum Hyundai Coupe'lar oluyor onlara da bakabilirsiniz, Proton GLXİ 416 da çok güzel arabadır
Hocam bundan 4 sene önce bizde iki proton vardı çok nadir arıza yapıyordu o yüzden çok parça aramadık ama tabii bir hondaya göre daha zor bulunur parçası, parça ve parça fiyatı bakımından Honda daha avantajlı.Hocam proton parça sorunu usta sorunu vs olmuyormu?
max 500k honda civic hangi modelini alabilirimHocam bundan 4 sene önce bizde iki proton vardı çok nadir arıza yapıyordu o yüzden çok parça aramadık ama tabii bir hondaya göre daha zor bulunur parçası, parça ve parça fiyatı bakımından Honda daha avantajlı.
Peugeot 207 bakabilirsin güzel araba bence modifiye yapmaya da çok uygun abartmadıkçagenç işi ne alabilirim max400k
Vtec kasa 1.6 ies güvenlik paket Manuel öneririmmax 500k honda civic hangi modelini alabilirim