Otoban faresi ben çok seviyomArkadaşlar babam Peugeot 206 almayı düşünüyor sizce nasıl küçük yazmayın zaten biliyoruz başka şeyler yazın.
Torsiyon esneme payı arabadaki yol tutuşu daha iyi olsun diye ve torsiyon olan arabalarda amartisör olmuyoAynen çok okudum onları ama torsiyon mu ne varmış bunuda açıklarmısınız bide adam tanıdık tamirci herşeyimi yapıp verecek.
Bagajı yeterli diye biliyorumNasıl anlatabilirmisin ? Biz bagaja çok şey almayız sığarmı bize 3 5 parça bişey.
Rahat sığar. Kaputun malzemsi çok az ince ama dayanıklı. Üstüne baya top düştü hattaNasıl anlatabilirmisin ? Biz bagaja çok şey almayız sığarmı bize 3 5 parça bişey.
206'da hiç yakmıyor neredeyseGüzel araba ama ben olsam şöyle 2001-2002 model bir Twingo bakardım Elektrikli direksiyon olduğundan sürüşü acayip zevkli birde araba bildiğin hiç yakmıyor ve hafif olduğu için de çok seri
Rahat sığar. Kaputun malzemsi çok az ince ama dayanıklı. Üstüne baya top düştü hatta
2 Ay arayla yağ değiştiriyoruz. Taş gibi hala. Öneririm.
Alacağımız LPG'li.206'da hiç yakmıyor neredeyse
Zaten daha 175 binde ve hasar kaydı yok alcağımız adamada biz arabada bişey olduğundan adam biraz indirimde yaptı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alacağımız LPG'li.
206'da hiç yakmıyor neredeyse
Bizimkide DizelZaten daha 175 binde ve hasar kaydı yok alcağımız adamada biz arabada bişey olduğundan adam biraz indirimde yaptı .
Alacağımız LPG'li.
Beyler 100km de şehır dışı ne kadar yakar ?
LPG de iyidir ya. Benzinden iyi yaniBabamda diyor dizel olsa daha iyi olur ama olsun diyor napcaz .