Peugot 508 car play nasıl bağlarım

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,488
Peugot kullanan carsa yardımcı olabilir mi 508 aldık 2021 model ama bi türlü telefonu bağalauamadım navisgaspnu geçtim bari şarkı açıp kablosuz bulamadım kabloyu soktum usb kısmına gene olmadı full paket değil heraldede 508 lerde öyle opsiyonlumu bağlanma şekli nasıl bağlanırım. Bazı arabalarda araçın durması lazım oluyoya bundada öyle mi peugot kullananlar bir. Baksın hele

Peugot kullanan carsa yardımcı olabilir mi 508 aldık 2021 model ama bi türlü telefonu bağalauamadım navisgaspnu geçtim bari şarkı açıp kablosuz bulamadım kabloyu soktum usb kısmına gene olmadı full paket değil heraldede 508 lerde öyle opsiyonlumu bağlanma şekli nasıl bağlanırım. Bazı arabalarda araçın durması lazım oluyoya bundada öyle mi peugot kullananlar bir. Baksın hele
hocam bende 3008 kullanıcısıyım
bluetoot ayarlarından bağlantı listesini temizlemeyi deneyin
android auto diyorsanızda sadece kablo ile destekliyor

Hiçbir şekilde bağlanmıyorsa, peugeot müşteri hizmetlerini arayın. Bilgi verirler. 2021'de çip krizine denk geldiyse carplay olmayabilir.

hocam bende 3008 kullanıcısıyım
bluetoot ayarlarından bağlantı listesini temizlemeyi deneyin
android auto diyorsanızda sadece kablo ile destekliyor
İphone hocam da bluettoh telefonun srabanın mı

Arabanın kablosuz car play özelliği varsa otomatik olur. Kablo lazımsa kablo takılacak yerde değişik bir işaret olmalı. Her kablo takılan yerden car play aktarımı olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,953
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri