Neler Yeni

Peugot 508 ile Seat Ateca arasında kaldım kullanıcı yorumuna çok ihtiyacım var.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
neyi ile ?
1.5tsı olunca uwu bu 260 vuruyormu demek arabanın en fullunun fıyatına bak sonra konuşalım :)
Biliyorum ne kadar olduğunu ki ülkede çoğu kişinin alacak gücü yok ayrıca sınıfında bulunan insignialar mondeolarda yavaş yavaş ona yaklaşıyor yani

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Nerde ve ne için kullancaksın birisi suv birisi sedan. 508 çok şık ve elit bir duruşa sahip. Seat ise yüksek bir araba. Kişisel bir tercih bu. Ben yere yakın arabaları sevmiyorum. Araba biraz yüksek olacak. Dağ bayır gezeceksin.
Doğrudur hocam atecayı limanda bekliyorduk ancak başımıza gelen kur yükselmesinden nasibimizi aldık aracı beklerken alamaz olduk, aynı gün 508'in ve Superb'in içine binme imkanım oldu, gidip Superb aldım 1-2 hafta içerisinde teslimini alacağız inşallah.

janbora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Melih Kır
Arkadaşlar herkese selamlar. 2021 Model Seat Ateca ile Peugot 508 arasında kaldım. 508'in Prime paketi , Ateca'nın FR paketini alacağım. Ateca GRİ renk, 508 Sedef beyazı. İki araçta çok hoşuma gidiyor gerçekten arafta kaldım. Öneriniz nedir kullanıcı yorumunuz var mı acaba?
Benim abim dün c5 aircross aldi 350 ye sanirim ,baya arastirarak almisti ben arabadan anlamam ama. Sen de bi bak istersen aklinda fikir olsun ,eğer ikisinden birini alacaksan ateca bence

• Beğen

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Benim abim dün c5 aircross aldi 350 ye sanirim ,baya arastirarak almisti ben arabadan anlamam ama. Sen de bi bak istersen aklinda fikir olsun ,eğer ikisinden birini alacaksan ateca bence
Superb aldım hocam.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
508, gidip de Tiguan çakması almak yerine daha mantıklı.
Edit: Superb hayırlı olsun. Ben olsam 508 alırdım.
Doğrudur hocam. Zaten çok arada kaldım bu iki araç arasında. Son güne denk geldi ben genişlik ve rahatlığı tercih ettim. Çok memnun kaldım araçtan aşırı büyük bagajı bizim aileye iyi geldi. Ama tek veya 2 kişi kullanacaklar için 508 ben de tavsiye ederim. Daha doluymuş araç öğrendiğim kadarıyla ama bu doluluk ne yönde bilemiyorum. Hız sabitleme led farlar bana çok iyi geldi. :)

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
taş gibi araba, hayırlı olsun
param olsada bende alsam
ayrıca peugeotun 307, 407 modelleri kronikli diye biliyorum
yoksa pugetler sağlam araba...
passatçıları duymazdan gel ;)

• Beğen

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
taş gibi araba, hayırlı olsun
param olsada bende alsam
ayrıca peugeotun 307, 407 modelleri kronikli diye biliyorum
yoksa pugetler sağlam araba...
passatçıları duymazdan gel ;)
Eyvallah hocam sağolasın. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Superb'nin genişliği güzel. :)
Haklısın :D

CoNKeR

80+ Bronze
O kadar çok yorum var hepsini okuyamadım. Ben olsam Allure 3008 tercih ederdim. Hem peugeot konforu, kokpit iç dizaynı hem de suv. Benim tercihim en boş 508 yerine Allure 3008 olurdu.

Edit: Hayırlı uğurlu olsun, çok beğendiğim arabalar arasında seçim yapacaktınız, en çok beğendiğimi satın almışsınız. Allah bize de nasip eder bir gün inşallah.

• Beğen

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
  • Beğen

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
O kadar çok yorum var hepsini okuyamadım. Ben olsam Allure 3008 tercih ederdim. Hem peugeot konforu, kokpit iç dizaynı hem de suv. Benim tercihim en boş 508 yerine Allure 3008 olurdu.

Edit: Hayırlı uğurlu olsun, çok beğendiğim arabalar arasında seçim yapacaktınız, en çok beğendiğimi satın almışsınız. Allah bize de nasip eder bir gün inşallah.
Teşekkür ediyorum hocam daha iyileri sizlerin olsun inşallah. ÖTV Muaf alacağımız için 3008 yoktu piyasada yoksa tek geçecektim o aracı. :)
Ateca için kapora vermiştik ancak Euro'nun yükselmesinden dolayı muafiyet diliminden çıktı bu nedenle 508 ile Superb karşılaştırıp Superb'yi aldım. Aracın konforu beni şımartıyor. Tavsiye ederim. :D :D
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin inşallah.
İnşallah hocam, teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlerin olsun.

Top Bottom