İşlemcinin iç sıcaklığı bir süre sonra soğutucudan bağımsız bir şekilde artabiliyor. 4.8 belki olabilir sanırım.Stok fan ile 4.7 oluyor
İşlemcinin iç sıcaklığı bir süre sonra soğutucudan bağımsız bir şekilde artabiliyor. 4.8 belki olabilir sanırım.Stok fan ile 4.7 oluyor
Ama arkadas 360mm sivi sogutma ile 4.7 olur diyorsilikon iyiyse 4.7 yi zorlar
Cevap yokmu arkadaslar ?Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Arkadaslar bu sivi sogutma ile ryzen3 3100 islemciyi kac ghz a kadar oc yapabiliriz ve kasanin hava akisida cok iyi olucak @RevDeisDou
Plat silikon + 360MM ile 4.8 falan olur diye düşünüyorum.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Arkadaslar bu sivi sogutma ile ryzen3 3100 islemciyi kac ghz a kadar oc yapabiliriz ve kasanin hava akisida cok iyi olucak @RevDeisDou
Bahsettiğin konuyu atar mısın ? Stok fan ile 4.7 imkansız gibi bir şey merak ettim.Stok fan ile 4.7 oluyor az konuyu okuyun
smt kapalı 4850 ye kadar çıkıyorBahsettiğin konuyu atar mısın stok fan ile 4.7 imkansız gibi bir şey merak ettim.
Evet yapan var adı:Bahsettiğin konuyu atar mısın ? Stok fan ile 4.7 imkansız gibi bir şey merak ettim.