Neler Yeni

PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Kader meselesi, sen de olsan onca senelik arkadaşlarını bırakmak istemezdin. Zamanında doğru kararı alıp devam eden Woxic, Xantares, Calyx'i şuan hala izlemekteyiz. Demek ki bazen bizi üzse de radikal karar değişiklikleri vermek gerek.
woxicle xantaresten daha cok sey beklerdim açıkçası xantares bigin woxicte mouz un yildiziydi. hatta mouzda bitane daha bebe vardi woxicle parcaliyorlardi yazik olmus

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Sanırım koç olarak hardstyle ı da yanında istemiş ama xantaresle arası bozuk olduğu için mi yoksa önceden bishopla anlaştıkları için mi tam bilmiyorum anlaşamadılar sonrasında 4ü valo geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

woxicle xantaresten daha cok sey beklerdim açıkçası xantares bigin woxicte mouz un yildiziydi. hatta mouzda bitane daha bebe vardi woxicle parcaliyorlardi yazik olmus
Ropz parçalıyordu şu an top1 takım olan fazede

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
İkisi de elinden geleni yaparak takımlarını şampiyonluğa çıkarmayı başardı. Yazık falan da olmadı açıkçası, şuan takım ruhu olarak iyi ilerliyorlar. Bakalım Major'de ne yapacaklar

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner

Sanırım koç olarak hardstyle ı da yanında istemiş ama xantaresle arası bozuk olduğu için mi yoksa önceden bishopla anlaştıkları için mi tam bilmiyorum anlaşamadılar sonrasında 4ü valo geçti

İkisi de elinden geleni yaparak takımlarını şampiyonluğa çıkarmayı başardı. Yazık falan da olmadı açıkçası, şuan takım ruhu olarak iyi ilerliyorlar. Bakalım Major'de ne yapacaklar
aga diğer major takımları hakkında ne düşünüyonuz.
kadrolar falan takip ediyor musunuz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam hltvden tüm bilgilere bakabilirsin top30a baktın mı hangi oyuncu nerde görürsün zaten

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
türk takımı majorde mi suan?

hardstyle 😆😆😆bi tane maçta adam eksikliginden oynamıştı sanırım hahaahah efsaneydi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ngin vize sorunu yaşamıştı evet :D Majorun ilk aşamasındayız ama majordeyiz stickerlar falan çıktı yani. 9 Mayıs'ta başlıyor turnuva

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Complexity yerine EF gider.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
LANNN BAK Bİ TUYLERİM DİKEN DİKEN OLDU 4 5 YİLDİR MAJORE GİDEMİYORDUK AAAAAAA

Aga çıkartma 6 liraymis eskiden major bitince düşüyordu simdi de düşer mi yoksa alayim mi?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
LANNN BAK Bİ TUYLERİM DİKEN DİKEN OLDU 4 5 YİLDİR MAJORE GİDEMİYORDUK AAAAAAA
Takım bu gün Belçikaya gidiyor. 9'unda BnE ile ilk maçı challenger stage için. Buradan 3 galibiyet alıp asıl devlerin olduğu legend stage'e çıkmaya çalışacaklar.

Aga çıkartma 6 liraymis eskiden major bitince düşüyordu simdi de düşer mi yoksa alayim mi?
Evet düşecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
aga diğer major takımları hakkında ne düşünüyonuz.
kadrolar falan takip ediyor musunuz
Formda olan birkaç takım var,

türk takımı majorde mi suan?

hardstyle 😆😆😆bi tane maçta adam eksikliginden oynamıştı sanırım hahaahah efsaneydi
Evet Eternal Fire Major'a hak kazandı :)

Top Bottom